• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Minifigures от серия 1 за потребителите на Лего Мания специално от БО ХОБИ!

Започната от vladoniki, 16, Юни, 2010, 06:53:32 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

C-3po

Цитат на: vladoniki - 17, Юни, 2010, 01:31:21 PM
Цитат на: C-3po - 17, Юни, 2010, 01:29:00 PM
Има ли и за мен зомбито или космо типът??? :D

Ако прочетеш 1-вия пост от темата ще разбереш как се разпределят фиговете - "Разпределянето на фигурките ще е на случаен принцип", а ако искаш да се запишеш за 1 фигурка - все още има 2 неразпределени. Добре е да побързаш! :)

Съгласен съм!Запиши ме
Божидар Иванов или БДЖ

vladoniki

legostef

Цитат на: vladoniki - 17, Юни, 2010, 01:24:51 PM

П.С. Бо Хоби и Лего Мания приемаме благодарности по случая!  ;D ;D ;D Мале, колко нескромни сме!  ;D ;D ;D

Благодарности на всички, които допринесоха това да се случи!  ;D
Стефан Генчев

pleomaxbg

Значи, ли че получавам безплатна минифигурка !? Сериозно?!

vladoniki

vladoniki

Как да получим Минифигурката?

Ако не сте от София, прочетете точка 2.

1. Може да се видим пред главния вход на 25-то ОУ Петър Берон. Училището се намира в жк Лагера, а входът на двора му е от към ул. Балчик - точно срещу офиса на Пауър нет. Обикновенно съм в района през работни дни от сутринта до ранния следобед (08:00 - 14:00ч.). Задължително преди да тръгнете ми звъннете по телефона, за да не се окаже, че имам работа извън района, а вие сте се разходили напразно (0888897207 - Владо)

Ето и карта:

Като резервен вариант, мога да предложа да се видим вечер в жк Надежда. Звъннете и ще се уговорим.

2. Потребители, които не са в София, ще получат фигурките чрез куриерска фирма Еконт експрес. Пратките ще бъдат изпратени за сметка на получателя, тоест вие ще платите цената на куриерската услуга, при получаването й (обикновенно стойността й е около 5-7лв., ако във вашия град има офис на Еконт, ако няма - ще е по-висока цена). За да мога да изпратя човечетата ще са ми нужни следните данни:

- населено място;
- вашите 2 имена (име и фамилия);
- точен адрес, на който ще пристигне пратката;
- телефонният ви номер;

Изпращайте горните данни на e-mail: vladoniki@legomania-bg.com до вторник (22 Юни 2010г.) - в сряда ще ги изпратя. Задължително в полето "относно" попълнете потребителското си име от форума.

Това са вариантите за получаване на минифигурките, надявам се за всички да са удобни. :)

П.С. Отново напомням, че разпределението на фигурките става на случаен принцип и никой няма да знае коя фигурка получава, ното ще има възможност да си избира!

ili_don

vladoniki

Цитат на: ili_don - 20, Юни, 2010, 10:29:29 PM
Охо, каква добра новина. Може ли 1 фигурка и за мен?

Останала е 1 - получаваш я. Нямаш много мнения, но пък си един от първите потребители в Лего Мания. :)

vladoniki

Честито на Antonio и C-3po! Преди малко получиха фиговете си, ще чакам с нетърпение да видия, кои фигурки са им се паднали! :)

vladoniki

Antonio

Пулучих индианеца , не очаквах точно него но е любимата минифигурка на мама  :)

vladoniki

MONKI6

Падна ми се скейтъра,макар да не ме кефеше на снимката ,но живо мн ме радва :D :D
Симеон Ангелов

vladoniki

Човечетата за:
- Nathrezim
- tyranno41
- maniak666
са изпратени днес по Екон. Утре ще са при вас!

vladoniki

Последните 7 човечета чакат да си намерят своя нов дом.  ;D