• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Minifigures от серия 1 за потребителите на Лего Мания специално от БО ХОБИ!

Започната от vladoniki, 16, Юни, 2010, 06:53:32 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

vladoniki

Голямо БЛАГОДАРЯ на Бо Хоби!

Бо Хоби осигуриха 16 минифигурки от 1-вата серия за членовете на Лего Мания БГ! Бройката е ограничена и няма да е достатъчна за всички потребители, но смятам, че ще бъде справедливо да разделени между най-верните и редовни потребители.

Първите 10 минифигурки ще са за 10-те най-активни потребители към момента (16 Юни 2010г., 18:40ч.):

1. Plamen1466 - получена
2. Nathrezim - получена на 23.06.2010г.
3. legoboss
4. shoker
5. MONKI6 - получена на 22.06.2010г.
6. tyranno41 - получена на 23.06.2010г.
7. Antonio - получена на 21.06.2010г.
8. maniak666 - получена на 23.06.2010г.
9. legostef - получена на 24.06.2010г.
10. pleomaxbg - получена на 28.06.2010г.

За останалите 6 минифигурки
1. Една за администратора, тоест за мен.
2. Останалите 5 ще се разпределят между най-бързите потребители, които 1-ви пишат в тази тема. Условие за тези 5 фигурки е:
- да сте регистриран потребител на Лего Мания БГ преди 01 Юни 2010г.;
- да имате поне 5 мнения преди 10 Юни 2010г.;

Администратори, модератори или други членове, обвързани с други Лего клубове, нямат право на участие в разпределението!

Всички 16 минифугурки се предоставят БЕЗПЛАТНО за членовете на Лего Мания БГ! Потребители, които живеят извън гр. София или искат да получат фигурката си извън столицата ще трябва да заплатят стойността на куриерската пратка, която мога да изпратя по Еконт. Други варианти за изпращане не са възможни!

Разпределянето на фигурките ще е на случаен принцип - никой от нас няма да знае каква фигурка ще получи. Тази мярка е с цел всички да получим равни права.

Отново ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ на БО ХОБИ! Уговорката с тях е утре преди обяд да получа 16-те бройки минифигчета. :)

Да ни е честито!

ЕДИТ:

От 5-те фигурки:
1 за gogo29 - получена на 23.06.2010г.
1 за hooky - получена на 24.06.2010г.
1 за maxkolev - получена на 30.06.2010г.
1 за C-3po - получена на 21.06.2010г.
1 за ili_don - получена на 21.06.2010г.

Всичко вече е разпределено, остава да си ги получите!

Как да получим Минифигурката?

gogo29

vladoniki

1 за gogo29, остават още 4!

MONKI6

Симеон Ангелов

.::Lubo::.

Любомир Маринов

http://www.youtube.com/user/tyranno41
Рождена дата 17 януари

hooky

Николай Алексиев
Brickset колекция

vladoniki

maxkolev

vladoniki

vladoniki

Честито! Човечетата са при мен!

Днес ще пътувам извън града. Другата седмица всеки ще получи фигурка. В неделя вечерта ще обява начинът, по който ще получите фигурките.

vladoniki

Моля, когато получите фигурката си да споделите каква фигурка ви се е падна!

shoker

Аз ли не сам разбрал правилно или? Как така са се навили да дадат еи така фигурки и найстина ли тези 10 упоменати ще получим по 1 фигурка? Аз се помучих да осигуря чрез наще че участват с магазин в Комсед ма не стана нещо... За 2рата ще има поне..

vladoniki

Цитат на: shoker - 17, Юни, 2010, 01:00:19 PM
Аз ли не сам разбрал правилно или? Как така са се навили да дадат еи така фигурки и найстина ли тези 10 упоменати ще получим по 1 фигурка? Аз се помучих да осигуря чрез наще че участват с магазин в Комсед ма не стана нещо... За 2рата ще има поне..
Правилно си разбрал! Има и за теб! :) Най-добре е да се зарадваме на новината и "да не търсим под вола теле"!

П.С. Бо Хоби и Лего Мания приемаме благодарности по случая!  ;D ;D ;D Мале, колко нескромни сме!  ;D ;D ;D

C-3po

Има ли и за мен зомбито или космо типът??? :D
Много те моля!Искам еднаа!Най-накрая и аз да имам!А как ще я получа??? :)Запиши ме! :P
Божидар Иванов или БДЖ

vladoniki

Цитат на: C-3po - 17, Юни, 2010, 01:29:00 PM
Има ли и за мен зомбито или космо типът??? :D

Ако прочетеш 1-вия пост от темата ще разбереш как се разпределят фиговете - "Разпределянето на фигурките ще е на случаен принцип", а ако искаш да се запишеш за 1 фигурка - все още има 2 неразпределени. Добре е да побързаш! :)