• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Minifigures от серия 1 за потребителите на Лего Мания специално от БО ХОБИ!

Започната от vladoniki, 16, Юни, 2010, 06:53:32 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

hooky

Цитат на: tyranno41 - 24, Юни, 2010, 02:14:31 PM
На мен ми се падна супер героя меси Владо

На мен също ми се падна тази фигурка. Много е хубава! Благодарности на Владо за всичко! :)
Николай Алексиев
Brickset колекция

vladoniki

Хиляди благодарности на legostef!

И аз да се похваля с подарък, няма само вие да се хвалите!   :P  Получих стахотен подарък - Лего химикалка!   :P Забележете и торбичката, в която беше полицейската химикалка. Сърдечни благодарности на Стеф и Лора! Останах "гръмнат" от тази приятна изненада.  ;D

Честита минифигурка, Стеф!  

legostef

Хайде да се похвалим и ние  ;D
Благодарности на Владо за организацията и доставката!

[прикачен файл изтрит от администратор]
Стефан Генчев

maniak666

На мен ми се падна космонафтът  :P :P Големи благодарности на Владо за бързата доставка и самите фигурки. По-късно може да кача снимки, но мисля всеки го знае какво представлява :P

vladoniki

От утре в Бо Хоби ще започне свободната продажба на колекционерските фигурки от серия 1! Освен по 1 бройка, ще се продават и като пълна колекция - 16 броя. Ще има и възможност за избор на фигурка - естествено цената ще е по-висока.  :) Всеки ще има възможност да запълни колекцията си с желаните от него човечета.

legostef

Мисля, че това се казва ИЗНЕНАДААААА! След токлова чакане, емоции и пренавиване пружинката на интереса, явно ще се включим. Но така или иначе първата фигурка е най-ценна и скъпа (Владо, пак ти благодарим за радостта, която ни достави!)
Стефан Генчев

vladoniki

Цитат на: legostef - 25, Юни, 2010, 11:42:09 AM
благодарим за радостта, която ни достави!

С този замислъл и надежда предвижихме заедно с вас нещата до тук. :) Радвам се, че емоциите са положителни!

П.С. Направих поръчка за 1-вата пълна серия колекционерски фигчета.  :P (много хвалби последните дни...)  :P

vladoniki

... клиентите с червена карта имат право на 10% отстъпка!  ;D

Nathrezim

vladoniki

Ето и пълната колекция човечета от 1-ва серия:

Налични са в Бо Хоби, а количеството е достатъчно - ще има за всички желаещи.  :)

vladoniki

vladoniki

pleomaxbg

vladoniki

Честито на maxkolev! Сърдечни благодарности за покаръка, който получих от Макс!

Много подаръци ми се събраха  :P