• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Minifigures от серия 1 за потребителите на Лего Мания специално от БО ХОБИ!

Започната от vladoniki, 16, Юни, 2010, 06:53:32 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

maxkolev

Цитат на: vladoniki - 23, Юни, 2010, 01:27:33 PM
Последните 7 човечета чакат да си намерят своя нов дом.  ;D

ЕЕЕЙ, нямаш търпение да си ги вземем та да им се порадваш и ти, а?  ;D

vladoniki

Цитат на: maxkolev - 23, Юни, 2010, 01:38:01 PM
Цитат на: vladoniki - 23, Юни, 2010, 01:27:33 PM
Последните 7 човечета чакат да си намерят своя нов дом.  ;D

ЕЕЕЙ, нямаш търпение да си ги вземем та да им се порадваш и ти, а?  ;D

След като си ги получите ще разбера и на мен каква се е паднала. :) Не съм отварял заветното пликче  ;D

C-3po

На мен ми се падна водолаза!Не очаквах да е толкова готин на живо! :DБлагодарско на Владо,че ни ги даде безплатно!

[прикачен файл изтрит от администратор]
Божидар Иванов или БДЖ

Plamen1466

Пламен Диков

C-3po

Божидар Иванов или БДЖ

Plamen1466

Пламен Диков

gogo29

На мен се падна фигура номер 1 - индианеца!!! Много е готин :) Благодаря пак на ВЛАДО за подаръка :) :) :)

maxkolev

А някой има ли представа по колко струват минифигурките тука в България и от къде мога да си ги купя ?

vladoniki

Цитат на: maxkolev - 24, Юни, 2010, 11:03:06 AM
А някой има ли представа по колко струват минифигурките тука в България и от къде мога да си ги купя ?

Не се продават в България. Можеш да получиш такава фигурка от Бо Хоби при поръчка над 200лв.
А тази полагаща ти се фигурка от Лего Мания е безплатна и можеш да си я получиш когато ти е удобно и да зарадваш децата вкъщи. Както и когато ти е удобно! :)

maxkolev

Цитат на: vladoniki - 24, Юни, 2010, 11:09:12 AM

Не се продават в България. Можеш да получиш такава фигурка от Бо Хоби при поръчка над 200лв.
А тази полагаща ти се фигурка от Лего Мания е безплатна и можеш да си я получиш когато ти е удобно и да зарадваш децата вкъщи. Както и когато ти е удобно! :)

За минифигурката от Лего Мания ми е ясно и съм ти много благодарен  ;), ма нали трябва да си има и другарчета  :) Въобще ли не е предвидено да се пускат в продажба в България?

vladoniki

Цитат на: maxkolev - 24, Юни, 2010, 11:15:35 AM
Цитат на: vladoniki - 24, Юни, 2010, 11:09:12 AM

За минифигурката от Лего Мания ми е ясно и съм ти много благодарен  ;), ма нали трябва да си има и другарчета  :) Въобще ли не е предвидено да се пускат в продажба в България?

От Комсед не са внесли и няма да внасят фигурки от тази серия (1-ва серия). Бо Хоби успяха да осигурят макар и малка бройка за най-големите фенове на Лего в България. Към момента може да стискаме силно палци началото на юли месец да се появят бройки за свободна продажба, но не е ясно дали ще има достатъчно за всички, или отново бройката ще е ограничена. А дано! :)

legohead

има вероятносто Бо Хоби да внесат още количества от колекционерските минифигурки. Най-добре проверете.
Комсед не са внесли нищо от серия 1, няма и да внесат.
От серия две се надяваме все пак да докарат.
За серия 3 още е рано да се говори.

vladoniki

Цитат на: legohead - 24, Юни, 2010, 11:24:28 AM
има вероятносто Бо Хоби да внесат още количества от колекционерските минифигурки. Най-добре проверете.

Проверено е. :)

vladoniki

Честито на hooky! Стискам палци за добро попадение и успех на държавния изпит!  :)

.::Lubo::.

На мен ми се падна супер героя меси Владо

[прикачен файл изтрит от администратор]
Любомир Маринов

http://www.youtube.com/user/tyranno41
Рождена дата 17 януари