• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Обща поръчка от TESCO DIRECT

Започната от kukers, 28, Октомври, 2016, 04:35:40 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ender

теско мен не ме таксува нищо, доставят ми до кварталния супер за без пари
после съм сложил 1.2 коефициент на килограмите в бриксет/бриклинк, за да има "място" за кашоните и уплътненията, с които ще опаковам.
накрая ще видя дали не съм надскочил много, и ако трябва да ви връщам нещо - ще върна, няма проблем

с въпросния коефициент, и цената от 2.2лв/кг на габко, се получава колоната "Доставка"

mamun

Цитат на: ender - 31, Октомври, 2016, 02:35:48 PM
с въпросния коефициент, и цената от 2.2лв/кг на габко, се получава колоната "Доставка"

Габко не го ли плащаме при взимане на пратката тук ? По скоро доставката до Габко UK трябва да си сметнеш ?

bbeettaa00

Ако нещата не са приключили все още, тези които поръчахме волвото, а ще останем без него, какво ще кажете да си поръчаме трактора..., различката е някъде около 40 лв, до колкото разбирам...

пс: все още дават, че волвото-багерчето е налично...

kukers

Цитат на: ender - 31, Октомври, 2016, 02:35:48 PM

Привет. Понеже гледам че повечето колеги вече са си платили поръчката.
Аз имам готовност да преведа нужната сума още днес ако е необходимо.
Изчаквам потвърждение, че всичко е поръчно и крайната сума с транспортните разходи.
Ендер, моля за банкова сметка и данните на лично.

3dwarman

42053 и 42050 са единствените техници от тази година, които нямам.
Ако някой е навит за 42050 да пише.

mamun

Цитат на: 3dwarman - 31, Октомври, 2016, 04:30:01 PM
42053 и 42050 са единствените техници от тази година, които нямам.
Ако някой е навит за 42050 да пише.

Взимаме те в тройка с гарите. Ender, поръчай ги ако може :)
3dwarman ще му излезе една идея по скъпа

ender

уви, и двете (42050 и 42053) нямат ТЕСКО наличност, а само 3rd party (т.е. няма промоция)

mamun

Цитат на: ender - 31, Октомври, 2016, 05:11:04 PM
уви, и двете (42050 и 42053) нямат ТЕСКО наличност, а само 3rd party (т.е. няма промоция)

Значи до последно днес се нядяваме за още един желаещ за гара ... :(

Боби

Владо,

Би ли ми взел:

LEGO Star Wars Rogue One Krennic's Imperial Shuttle 75156 - £75.99
LEGO Star Wars Death Star Final Duel 75093 - £68.94
LEGO Star Wars Rogue One Rebel U-Wing Fighter 75155 - £66.49

Парите ще ти ги преведа на 6ти с Пейпал или по сметката в Бг. Ако трябва по бързо ми пиши

Благодаря!

mamun

Направих гарите 3 :) Готови са за поръчка и отново благодаря !

3dwarman

Еми значи не ми върви с техниците. Здраве да е. :)

DeMonica

Предлагам да изберем някой "доброволец", който да получи пратката в Габко и после да си вземем нещата от него. Отностно доставката, май сме достатъчно хора за да си я поделим по равно, ще е някаква символична сума, според мен.
Атанас Каприев, гр. София

http://brickset.com/sets/ownedby-DeMonica

Shifta

Цитат на: DeMonica - 01, Ноември, 2016, 09:26:52 AM
Предлагам да изберем някой "доброволец", който да получи пратката в Габко и после да си вземем нещата от него. Отностно доставката, май сме достатъчно хора за да си я поделим по равно, ще е някаква символична сума, според мен.

Аз съм за всеки вариянт който решите понеже не съм в или от София и трябва разчитам на съфорумец или съфорумци,сумата за сета,доставката и всичко ще я пратя на някой който поеме нещата,виждам в таблицата че някои вече са платили сетове,малко вмъкване може ли как е станало или ender първо да потвърди кое е пристигнало при него и кое не

mamun

Цитат на: DeMonica - 01, Ноември, 2016, 09:26:52 AM

Мога да се наема за "доброволец", ако никой друг няма желание. Ако има :) да заповяда.
За доставката както решите.
Но като начало е хубаво бързо да съберем и да изпратим пари на Ендер

ender

Тъй. Панаира приключи, та днес ще се занимая да подредя кой какво е поръчал и какво има да плаща, ще ви пратя сметките, и така. За доставката - мисля че съм си заложил достатъчен буфер в това, което съм калкулирал (парите, които ми пращате, ВКЛЮЧВАТ доставката до България)
Вече веднъж като пристигнат в БГ, доброволецът ще трябва да препраща за хората извън София, ама там вече вие си се организирате :)

Приятен ден на всички!