• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Обща поръчка от TESCO DIRECT

Започната от kukers, 28, Октомври, 2016, 04:35:40 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

bbeettaa00

Днес взех влака. Благодаря на участниците и организаторите за това нещата да се случат.

Shifta

Бързия влак пристигна и при мен,благодарности на Ender и Mamun

SGB

Влака пристигна и при мен. Благодаря на Ender и Mamun.
Благой Миланов
My Sets - http://brickset.com/search/?ownedBy=SGB

mamun

Цитат на: SGB - 18, Ноември, 2016, 05:47:06 PM
Влака пристигна и при мен. Благодаря на Ender и Mamun.
Шамари за теб че си оставил толкова пари !

HarryTO

И още един влак пристигна. Благодаря на ender и mamun за организацията.

bbeettaa00

Не разбрах нещо, ще се прави ли нова поръчка или не...? Ако ender има възможност да ни помогне отново ...
Питам понеже останахме няколко души, които не можахме да си вземем Волвото... (цената от преди е почти същата)

http://www.tesco.com/direct/lego-technic-volvo-ew160e-42053/226-6811.prd?skuId=226-6811

а може би ще има и други, които биха си взели нещо...

ender

ender е фалирал до петък, но е горд притежател на 6 поршета.
Иначе в темата за намаленията (понеже там почна разговора) съм писал - има вариант и сами да си поръчате направо към габко/uktobg

Колкото до поршетата - малко импулсивно ги купих и не знам още колко от тях ще задържа. Ще пиша повече през седмицата.

Иначе ако някой държи аз да му купя нещо, и е преди петък - ще трябва да събера парите за всяка тройка предварително :(

Ivansbalkan

Здравейте колеги! Току що направих регисрация във форума. Не знах, че има български и съм приятно очарован. Това за поршето още ли важи понеже 350 изглегда приемлива цена и искам да поръчам 1 за мен ако е удобно разбира се. Благодаря предварително!

bbeettaa00

Няма ли да се намерят още двама за волвото..., да кажем на ендер да ги поръчва и да му изпратим парите...?!

vladoniki

Цитат на: bbeettaa00 - 20, Ноември, 2016, 04:41:01 PM
Няма ли да се намерят още двама за волвото..., да кажем на ендер да ги поръчва и да му изпратим парите...?!

42053 ли?

Ако има и други, бройте ме с един сет.

bbeettaa00

Хайде още един да се включи и да изпращаме парите на Ендер...

HarryTO

Товарния влак ми изглежда на далавера този път, ако се намерят още двама аз участвам.

Ivansbalkan

Какви пари се искат за 42053 (волвото)?

bbeettaa00

Някъде до 105-110 лв с доставката..., влакът който взехме предния път бе някъде на същата цена и излезе 104 лв.

пс. сега видях, че влакът даже е бил с 2-3 лири по-скъп...