• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Обща поръчка от TESCO DIRECT

Започната от kukers, 28, Октомври, 2016, 04:35:40 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

bbeettaa00

Извинявам се, че пак пиша, но ако има изгледи цената да падне пише ме и мен с влак. Взимам и двете, ако се намерят желаещи или 1 от тях там където има дупка. Става въпрос за багерчето и влака...
Благодаря!

ender

надали ще падне по време на тази промоция, и влакът излиза 102лв

bbeettaa00

идеята за падането е цената е ако се съберат 3-ма и за едното и за другото..., в този смисъл поръчвам и двете...

kukers

Цитат на: Shifta - 28, Октомври, 2016, 11:40:01 PM
А някой навитак за Claas Xerion 5000 Trac 42054 или друг техник освен поршето  :)

Аз докато се натуткам свършиха поршетата  ::)

Искам да поръчам един Claas Xerion 5000 Trac 42054, в случай че се съберем 3-ма.
Моля някой да ме добави в таблицата, защото нямам регистрация в Google.

ender

Цитат на: bbeettaa00 - 30, Октомври, 2016, 12:56:07 PM
идеята за падането е цената е ако се съберат 3-ма и за едното и за другото..., в този смисъл поръчвам и двете...

извинявай, погрешно разбрах предния пост :)
Влакът ти е взет вече (висящия от последната поръчка)
за багерчето - за момента е на изчакване, но ми се струва че е ОК да се поръча с два влака (не е голяма разликата)

3dwarman

И аз се включвам с един 42053. Записах се в таблицата.

Shifta

Еххх че бързо се опълнила бройка за 42054.....ако има други за Хериона или опция за поръчване ще участвам и с него

ender

С него има някакъв проблем и не активира промоцията
Днес ще им звъня да видя кво става
В краен случай го поръчвам и със скрийншоти ще се караме, и най-много да ги върна ако откажат да коригират...

HarryTO

Ако не е късно да адна пожарната 60110 две бройки и един брой 31052.

HarryTO

Еййй зкупихме ги тия влакове бе  :D.    Out of stock  :D

Vladun

ender

Цитат на: HarryTO - 31, Октомври, 2016, 10:19:57 AM
Ако не е късно да адна пожарната 60110 две бройки и един брой 31052.
31052 се продава от друг търговец, и макар че не си личи, не хваща отстъпката.
за него, и за багера, ще звъня да се разправям

ender

ми да, багера и кемпера вече ги няма, сайтът бил назад с инфото...
английска му работа

Същата работа с влаковете - пише, че има, ама се държат като багера - не задействат промоцията

mamun

Мисля, че е време да помислим и за доставката до България. Трябва да решим как ще ни ги праща Ender, на кого,  както и  как ще разпределяме парите за Габко ?
Аз първоначално мислех да платя нашата тройка влакове и като видя колко е габкото да си разделим парите между мен, Явор и Наско, като те ми платят за влаковете при получаване.
Обаче ако всички дойдат на веднъж това губи смисъл и може би е по добре всеки да си плати отделно, като трябва да се реши кой ще получи целия куп лего и как ще се разпределят парите за доставка между участниците. Всички предложения са добре дошли, а аз днес ще преведа пари за моите неща на Ender

HarryTO

Аз може би не съм разбрал правилно - в табличката има една графа транспорт - това го таксуват ender от Tesco или това ни струва emder да ни ги изпрати?