• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Обща поръчка от TESCO DIRECT

Започната от kukers, 28, Октомври, 2016, 04:35:40 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ender

Цитат на: Shifta - 29, Октомври, 2016, 08:40:56 PM
Вписах се и аз с един влак в таблицата,който ще събира сумите да вдига ръка :)  ако е отделна тема да я следим до пристигането на сетовете няма ли да е по удобно и лесно? ще се изпишат още редове предполагам :)

добра идея!
Адаш, да вземеш да я отчоплиш, моля?

ender

През това време - добавих втора таблица с прогнозните цени (на база прогнозно тегло)

Който иска да ми превежда лично - да каже, ще му пратя БГ сметка
Който иска да плаща и за други участници - да се разберат помежду си, че да не ми платят по два пъти :D

ПП МАМКА МУ и прасе бе, изядоха ги тия поршета >:( >:( >:( >:(

vladislav

Цитат на: DeMonica - 29, Октомври, 2016, 09:13:10 AM
Само да питам, как и кога да ти я преведем. И ако може едно предложение, понеже таксата за превод извън БГ е към 15 евро, да се съберем всички и да изпратим парите наведнъж, така ще можем да си разделим таксата.

Ще го правим ли това или не ?

mamun

Цитат на: vladislav - 29, Октомври, 2016, 09:38:06 PM

Ще го правим ли това или не ?

Хора, ендер има сметка в БГ банка, не е нужно да международен превод

ender

Даже имам 2 - в райфайзен и първа инвестиционна

Също така за пропусналите, сори ако досаждам, но може да хвърлите едно око на магазина ми (в подписа) - мога да пъхна поръчки в общата пратка, стига някой да си хареса нещо :)

mamun

Цитат на: ender - 29, Октомври, 2016, 09:49:42 PM
Даже имам 2 - в райфайзен и първа инвестиционна

Също така за пропусналите, сори ако досаждам, но може да хвърлите едно око на магазина ми (в подписа) - мога да пъхна поръчки в общата пратка, стига някой да си хареса нещо :)

Пуснах ти една поръчка. ще ти преведа пари за нея заедно с влаковете. От предишния ти  пост не разбрах че магазина е твой :)

HarryTO

Допишете ме и мен с един влак.....стой един Хоризонт Експрес и си чака мотора вече близо година 😄

Vladun

И аз пуснах една поръчка,пиши ми я на сметката заедно с влака  8)

vladoniki

Разделих и преместих темата, надявам се така да е по-удобно. Ако има нещо, пишете.  ;)

HarryTO

Ако не стигат заявките за влакове, за да се оформи тройка мога да взема и втори.

ender

Цитат на: HarryTO - 30, Октомври, 2016, 08:17:14 AM
Ако не стигат заявките за влакове, за да се оформи тройка мога да взема и втори.
пуснах още три влака - единият е висящ :)
ако се появи желаещ - за него е. ако не - за HarryTO

bbeettaa00

Здравейте!
Ако може да се провери колко ще излезе един 42053? Питам понеже гледам, че поръчвате други модели..., ако ли не ще взема аз 3-тия влак...

HarryTO

Огледл съм се и в 31052 от криейторите....ако има желаещи да заформим и там една тройка.

ender

писах и тия две желания - ако се съберат сетове с близки цени, ще поръчам
техник багерчето е близо до влаковете, та може и с тях (аз съм готов да допълвам с влакове накрая)

така че ето ви отново таблицата - пишете си всички желания, не чакайте да има други купувачи (може и те да чакат вас)
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1aZQDFIMg02oy4FAj2rwwWu5oHrDJbAqXfyS3F_W5EPA/edit#gid=0
в най-лошия случай не се намира тройка и не се поръчва, но не губите нищо :)

HarryTO

И аз съм готов да допълвам с влакове  :D