• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

МОС - Средновековен замък

Започната от gogo29, 08, Ноември, 2010, 12:43:53 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

MONKI6

Симеон Ангелов

hooky

Ихаа, това се казва армия! Иначе по въпроса - бих избрал втората армия, най-вече заради присъствието на стрелци. :) Но съм съвсем леко разочарован от отсъствието на любимите black falcons. :P
Николай Алексиев
Brickset колекция

gogo29

Цитат на: hooky - 09, Декември, 2010, 11:08:49 PM
Ихаа, това се казва армия! Иначе по въпроса - бих избрал втората армия, най-вече заради присъствието на стрелци. :) Но съм съвсем леко разочарован от отсъствието на любимите black falcons. :P

;D ;D ;D Рицарите от сетовете не са снимани. Няма да те разочаровам  ;)  и ще ти събера всички рицари от black falcons- сетовете ги имам всичките ;)

mrcastle

Nathrezim

gogo29

:) :) :) Мисля че съм готов с моят замък!!!! Ако някой има още предложения да не се срамува ;) Почвам да събирам частите но ще се позабавя малко с тях- над 14000 бр

gogo29

Цитат на: gogo29 - 15, Декември, 2010, 07:33:28 PM
:) :) :) Мисля че съм готов с моят замък!!!! Ако някой има още предложения да не се срамува ;) Почвам да събирам частите но ще се позабавя малко с тях- над 14000 бр

:) :) още няколко снимки !!!!

botsko

Много добре си се справил, харесва ми. Следва да добавиш и украсиш вътрешния двор.

gogo29

:) Средновековният замък напредва. Готови са 5 от 9 модула. Ако някой има идеи да ги казва , защото после ще е късно  ;D

l-donovan

Ау направо е разкошен.Нямам думи! :oПредставям си какво ще е като стане готов целия с впечатляващата ти армия
Иван Веселинов Христов
http://brickset.com/search/?OwnedBy=l-donovan

mirbg

Дяволски добър е!!! Браво, Гого!!!

vladoniki

:o Нямам думи... Жестоко! С Лего тухлички е поразително. На ЛДД-то изглежда грандиозно, а с тухличките...  :o

hooky

Хаха няма какво да добавя...нереално е, не мога да повярвам колко ефектно се получава!
Николай Алексиев
Brickset колекция

busa

Супер   :o
С доста трудна задача си се захванал, но по всичко личи, че ще се справиш великолептно  :)
град София тел. 0887302715

PecataD

Браво , Гоге супер се справяш.Много ми харесва макар да не съм фен на замъците  ;)
Петьо П.Д.
MY BRICKSETTM