• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

МОС - Средновековен замък

Започната от gogo29, 08, Ноември, 2010, 12:43:53 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

gogo29

Замъкът  има над 20 000 части и го събирах 10 месеца/просто нямах свободно време за него/. Състои се от 9 модула без основата. Нея я мислих след като беше сглобен. Вътре сградите са кухи, но за  следващият проект съм намислил да има отварящи се стени с изглед към вътрешните помещения!!!  Вътрешният двор е в червен цвят, защото не ми останаха друг цвят подобни части  :)

p. s. В преговори съм вкъщи замъчето да постои още месец и после да се разглоби. Но дали ще успея ......?  :)

vladoniki

Цитат на: gogo29 - 01, Октомври, 2011, 11:16:49 PM
p. s. В преговори съм вкъщи замъчето да постои още месец и после да се разглоби. Но дали ще успея ......?  :)

Тц, Тц, Тц... не може и не трябва.   :P

PecataD

Петьо П.Д.
MY BRICKSETTM

C-3po

Божидар Иванов или БДЖ

icefire3

ооо това е уникално.........а знаеш ли горе долу колко минифига има вътре(и околко замъка виждам че има няколко)
Златин Шишков

gogo29

Цитат на: icefire3 - 05, Ноември, 2011, 08:31:28 PM
ооо това е уникално.........а знаеш ли горе долу колко минифига има вътре(и околко замъка виждам че има няколко)

31 конници, 28 дворцова стража,  30 стрелци и 31 други.  Толкова успях да вкарам в крепостта  ;)

Magdo

Доста си си поиграл, но си е заслужавало. Страшно замъче! Още 2-3 такива и можеш да си отвориш собствен Legoland...   :)
Nema MOC-a bez rakije! - от сръбски Lego-форум :)
http://www.brickset.com/search/?ownedBy=Magdo

gogo29

Цитат на: Magdo - 20, Декември, 2011, 08:21:40 PM
Още 2-3 такива и можеш да си отвориш собствен Legoland...   :)

Имам части за още един такъв замък , но нямам време да го построя. Може да си сглоби един мини Castle Legoland  ;) ;D

IRadev

Човече, направо си ми идол. Аз щях да му направя собствена стая със стъкла с UV защита и херметически затворена, за да не се праши.
20 000 части - аз имам около 500  ???
Фен на всякакви Lego замъци и Star Wars Clone Wars
Колекция - Brickset
Снимки Flickr
SPACESHIP!!!

IRadev

Искам да питам как си направил кладенеца и дали се пробвал да направиш кръга върху обикновена плоча?
Фен на всякакви Lego замъци и Star Wars Clone Wars
Колекция - Brickset
Снимки Flickr
SPACESHIP!!!

gogo29

Цитат на: IRadev - 03, Май, 2012, 11:54:08 AM
Искам да питам как си направил кладенеца и дали се пробвал да направиш кръга върху обикновена плоча?

Кладенеца плетеница от двойка тухла и единична кръгла . На снимката се вижда как е станало. Върху обикновена плоча този вариант няма как да се захване , защото се получава почти окръжност. Основата е гладки плочи с оставени две обикновени плочки 1х1 за захващане към основата  ;)