• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

МОС - Средновековен замък

Започната от gogo29, 08, Ноември, 2010, 12:43:53 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

gogo29

:) :) :) Благодаря за позитивните мнения. Времето ми е "кът" иначе да съм го завършил вече. Дайте предложения как и от какви части да направя път тип "калдъръм". Ети е примерна снимка

Antonio

Лелееееее...Супер бе ГОГО,просто върхът !Това ако го получи някои като мене, има да си играе с дни ,апък и като добавиш армията ,с години :Д!
Справил си се страхотно!

MONKI6

За  пътя може да ползваш такива части.Ако ги умешаш светло сиво,тъмно сиво и тук таме черно или кафяво ще стане супер ;)
Симеон Ангелов

Knight

Браво за армията! Иначе супер се получава замъка, много масивен и реалистичен. Единствено бих ти предложил да направиш отделно 1-2 сгради с решетки, а не всички прозорци да са така, че инче прилича на затвор : 8)

Поздрави!
Светлозар Г.

gogo29

Най- после замъкът е готов. Много се забавих, но свободното време ми е кът  :) Надявам се да ви хареса и забележките да са по малко  ;D ;D ;D ;
Повече снимки може на видите ТУК

vladoniki

Поразяваща гледка! Внушителен, огромен... невероятно много детайли. Остава въпроса как се премества, модулен ли е?

DMitar

Върхът е. Истинско произведение.

Интересно ми е дали си направил преходи по стените за стрелците. Може да допълниш с  тайници, тунели и може ли камбана  ::)
Димитър Иванов, София
Фен на Лего Стар Уорс!
http://brickset.com/search/?ownedBy=DMitar

Yoda: Stopped they must be; on this all depends. Only a fully trained Jedi Knight, with the Force as his ally, will conquer Vader and his Emperor.

vasilam

busa

Впечатлен съм много ! Браво ! Уникално е  :o
град София тел. 0887302715

iorun

Много сериозна разработка, височина на главната порта, масивност на кулите, разпределение на двора и помещенията, великолепно!!!

В 'кралският двор' червеният цвят не ми пасва, но няма значение.

Искаме още  :D :D :D

minichamps

страхотно е браво много голям и мого детайлен е , не е претрупан има място за всичко и много радва ,,,,,, :)

PecataD

Доста масивно! Детайлите цепят, а с плочките и дърветата си си поиграл доста! ;)
Петьо П.Д.
MY BRICKSETTM

hooky

Всичко е просто прекрасно - произведение на изкуството! Невероятно е колко сполучливо се е получило. Поздравления на Гого за целия този труд и старание.  :)
Николай Алексиев
Brickset колекция

Stey

Гого уникално велик е замъка, ама ще те бият в къщи много е голям, мен много ми се карат, че съм си разхвърял града и корабите на всякаде  ;D
Стоян В.Б.

mrcastle

Тоя замък има повече части от колкото имам аз. :o Уникален е кога успя да го построиш и всички тези детайли..  :o