• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

МОС - Средновековен замък

Започната от gogo29, 08, Ноември, 2010, 12:43:53 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

gogo29

:)Решил съм да го построя!!!! Това го направих с LDD. Очаквам мнения и предложения за да го подобря. Цвета е черен защото разполагам с такива части, иначе в сиво беше невероятно. Зелената основа под сградата е от сет 6086- просто в програмата няма такава!!!!! Импровизирах и и направих копие. Приемете че пред портата има рампата от действителната основа!!!! :)

;D ;D ;D ЧАКАМ МНЕНИЯ ЗА ПОДОБРЕНИЯ ;D ;D ;D

gogo29

Още няколко снимки!!!!

vladoniki

Страхотен и огромен е! Не виждам както те притеснява черният цвят - стои страхотно. Множеството арки го правят да изглежда още по-голям. :)

mrcastle

Мисля че трябва да е по-голямо, но не го взимайте на сериозно пиян съм. ;D

pleomaxbg

Супер е... Аз бих вдигнал още малко най-високата кула и да я направа с покрив, а не да е със зъбери... Ако ти се занимава, можеш да пробваш на ЛДД, но и без това е уникум!

gogo29

:)Приемам предложението и се захващам ;)

gogo29

Цитат на: pleomaxbg - 09, Ноември, 2010, 05:36:24 PM
Супер е... Аз бих вдигнал още малко най-високата кула и да я направа с покрив, а не да е със зъбери... Ако ти се занимава, можеш да пробваш на ЛДД, но и без това е уникум!
Добавих още един етаж на кулата- така е определено е по добре ;)!!! Със зъбери е (засега) защото нещо не ми се получава с покрив. Ако излезе нещо ще сложа снимки.
:) :) :) ЧАКАМ И ДРУГИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ  :) :) :)

vladoniki

Страхотен е! Започвай го с тухлички.  :D

pleomaxbg

Придържам се към мнението на Владо!

gogo29

Замъка е събран на 90 процента  :)
Обаче продължавам на модули да го превръщам в НЕПРЕВЗЕМАЕМА крепост ;D ;D ;D
Ето няколко снимки: тук са още 4 модула.
Чакам отново предложения какво може да има в крепостта. Когато я затворя напълно трябва да си има всичко необходимо  ;)

hooky

Жестоко е...нямам думи. Сподели само кои рицари ще го обитават. :)
Николай Алексиев
Brickset колекция

MONKI6

Супер е!Може да направиш конюшна,оръжейна,спални помещения за войската,хамбари. ;)
Симеон Ангелов

vladoniki

Какви препоръки да имаме?!? Страхотен е! Ще е добре да го затвориш със стени от всички страни.  ;D

Nathrezim

gogo29

Цитат на: hooky - 02, Декември, 2010, 03:59:46 PM
Жестоко е...нямам думи. Сподели само кои рицари ще го обитават. :)

Избери си коя армия ще защитава крепостта  ;) :) :) :)