• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

С какво ново се сдобихте - похвалете се :)

Започната от vladoniki, 09, Декември, 2009, 07:28:09 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

vladoniki

Бос, честито! Новите Лего части са коренно различни от старите. И цветово има малка разлика, и формата (не са съвършенно равни стените им като старите), и качеството на матариала е различно...  ;D
Пирати остава най-малко променената серия в годините, поне на мен така ми се струва.  :)

vladoniki

3 нови сета в колекцията ми...

... благодарение на gogo29.  ;D

MONKI6

legobos това са различен нюанс кафяво.Старото си е кафяво(brown) а новите са червеникаво кафяво(redish brown).Нормално е да са различни,все едно да кажеш ,че светло зеленото и тъмно зеленото нямат нищо общо.Иначе и на мен новото кафяво не ми харесва.Малко като растройство  ;D
Симеон Ангелов

legoboss

това е от ясно по ясно че са два различни нюанса,ама я кажи ти как 6те съчетаеш стария сал с новия примерно ???ще стане като циркаджииски с това измислено кафяво;D ;D,за това казвам че нямат нищо общо :)

MONKI6

Няма начен да се съчетаят,ама и за какво ти е да ги съчетаваш,мене лично по ме кeфят 6261 и 6257 ;)
Симеон Ангелов

Nathrezim

Днес се сдобих с http://brickset.com/detail/?Set=6020-1 и http://brickset.com/detail/?Set=6036-1 в много добро състояние, благодарение на Владо (и 4 минифигурки)

maniak666

А аз днес се сдобих с 6415/6428 благодарение на Денис ! ;D ;D ;D :P

Nathrezim

vladoniki

legostef

Цитат на: vladoniki - 07, Март, 2010, 06:00:44 PM
3 нови сетчета от днес.  ;D

Да са ти честити! Мисля, че имаш много добра и търпелива жена  ;D
Стефан Генчев

vladoniki

Цитат на: legostef - 07, Март, 2010, 08:11:07 PM

Да са ти честити! Мисля, че имаш много добра и търпелива жена  ;D

... всяка поредна покупка е последната преди да ме изгонят от вкъщи...  ;D ;D ;D Удържаме фронта!  ;D

vladoniki

Теди, честото! Страшен сет! От къде го забърса, ако не е тайна?  ;D

MONKI6

pleomax честито,страшен е тоя сет.Благородно ти завиждам  :P:D

П.П. От каде се сдоби и колко "кихна" за него ::)
Симеон Ангелов

pleomaxbg