• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

С какво ново се сдобихте - похвалете се :)

Започната от vladoniki, 09, Декември, 2009, 07:28:09 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

shoker

69 долара??? Как тъй ;D ;D Браво! То тоя сет се продава около 80-90 ползван. Явно си намерил сделка през ибей

mirbg

Да, БрикЛинк такива аванти не пуска.. :D
Явно човекът не беше запознат със стойността на този сет и въобще Лего по мое му...

shoker

legoboss

Да и мен много ме радва кораба,страшен е че и плува ;D

За цената - прегледаите Бриклинк
--mirbg --А за двете тухлички си абсолютно прав,ако знаеш как се зарадвах че са ми останали 2 резерва :D :D
относно кутията-за нищо на света не я давам(освен ако не реша да се разделя със сета разбира се,което е малко вероятно,но ако някои предложи сума или изгоден бартер бих се замислил ;))

vladoniki

В опровержение на тезата, че в Бриклинк няма сетове на добри цени:

3 нови сета за мен. :) 3-те са перфектни - само 2 пожълтели части има (на снимката и други изглеждат жълти, но това е от светлината). :) 3-те сета - 10 Евро, а частите са като нови.

legoboss

Владо да са ти честити,и трите са много добри потвърждавам имам ги,а цената е просто без коментар :o

Nathrezim

shoker

Днес се сдобих с 6066 благодарение на gogo29. Бих могъл да кажа че сета и главно фигурките са нереално добре запазени. А самия сет... Класика!!! Лего така и не надминаха висотата си при форестмените.

vladoniki

shoker, честито! :) Сета е страхотен, а на gogo29 всичките му са с перфрктно състояние. :)

Plamen1466

Да, аз си взех от него малко части и човечета и бяха направо нови. Всичко при него е отлично.
Пламен Диков

mirbg

Аз разширих пиратската си колекция с още два MISB-а 6261 и 6263 и засега това е равносметката от 24-ти декември миналата година до днес:) :

http://brickset.com/search/?owned=mirbg

vladoniki

MONKI6

mirbg можеш ли да направиш едно ревю на 6263.Много ме кефи тоя сет :D
Симеон Ангелов

mirbg

Да, разбира се- когато пристигне няма проблем, от Холандия до Белгия би трябвало да отнеме не повече от 3 дена. В кой раздел да го постна- в "историческия" добре ли е?

Nathrezim