• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

С какво ново се сдобихте - похвалете се :)

Започната от vladoniki, 09, Декември, 2009, 07:28:09 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

vladoniki

Здравейте, пускам една тема, в която може да се похвалим какви нови сетове сме добавили към колекцията. :)

Откривам темата с 20-ти сета, с които се сдобих днес. Сетовете са стари - 1988-1992г. Само един сет е 1998г. :) Сетовете се оказаха обсолютно запазени, само платното на сала липсва. Частите са перфектни, явно не е играно с тях. На лице са и кутиите и книжките, което е изненадващо предвид изминалите години.

:)

Plamen1466

Честито! Супер са! Като нови са! И да си изкажа мнението: "Малките стари сетове имат просто уникални части. Например в тези има дух, лодки, коне, основни плочи, палми и др. В сегашните малки модели е просто невъзможно да се открият някои по интересни части да не говорим за тези, които не се намират и в големите сегашни комплекти!"
Пламен Диков

MONKI6

Супер са!Доста са запазени за такива стари сетове.

П.П. Ако решиш да продаваш някои пиратски сет или части свиркай
Симеон Ангелов

vladoniki

Цитат на: MONKI6 - 10, Декември, 2009, 10:08:15 AM
Супер са!Доста са запазени за такива стари сетове.

П.П. Ако решиш да продаваш някои пиратски сет или части свиркай
Пиратски до сега не съм събирал, но ми стана интересно. :) От Замъците и Град, някои от сетовете ми се повтарят, така, че тези дни ще пусна тема с излишните. :)

vladoniki

Сдобих се с няколко малки сетчета. :)

Ще ги разпределя в съответния Лего кът. :)

man4est

Ами новичък съм  тук та тази коледа се сдобих с това малко неотваряно съкровище.  ;D

vladoniki

Цитат на: man4est - 27, Декември, 2009, 10:16:05 PM
Ами новичък съм  тук та тази коледа се сдобих с това малко неотваряно съкровище.  ;D
Добре дошъл!!! :)
Не видяхме с какво си се сдобил, ако имаш проблеми с качването на снимки ще помагаме. :)

Antonio

Ето но нещо забравих да кача по-рано иначе си ги купих на 26 дек нещо не ми става изображението  :o  :o :(

EDIT: Поправих линковете към снимките. :) Когато слагаш снимка, трябва да копираш точния линк на самата картинка, а не линк към албума. Ако има нещо питай - ще помагаме. :)

man4est

Цитат на: vladoniki - 27, Декември, 2009, 10:25:38 PM
Добре дошъл!!! :)
Не видяхме с какво си се сдобил, ако имаш проблеми с качването на снимки ще помагаме. :)

http://brickset.com/detail/?Set=4910-1   бях забравил да дам линка   ::)

vladoniki

http://brickset.com/detail/?Set=4910-1   бях забравил да дам линка   ::)

Честито! Готино сетче. :)

vladoniki

Анто, честито! Градският ъгъл ми е един от най-любимите нови сетове. :)

Antonio

Да, доста е готско и си пасва със оная голямата сграда от строителното  :)

vladoniki

Добавих 5 стари сета към колекцията... :) Много се радвам...  ;D

Стари и интересни сетчета. :) Вълшебникът ми се повтаря. Имаше малко липсващи части, но съм ги добавил и всичко е на 6. :)

gogo29

Честито Владо, СУПЕР СА!!! е и малко ти завиждам де  ;) хахахахахаха !!!

vladoniki

Цитат на: gogo29 - 06, Януари, 2010, 12:17:10 AM
Честито Владо, СУПЕР СА!!! е и малко ти завиждам де  ;) хахахахахаха !!!
Може да пуснеш снимка на нещата, които имаш, ще е интересно да ги разгледаме. Само знам, че и ти си фен на замъците. :)