• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

С какво се сдобихте досега? - 2020г.

Започната от Stormfury, 03, Януари, 2020, 09:02:38 AM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

mrcastle

Висока оценка предвид, че се води 4+

vasilam

Цитат на: mrcastle - 22, Юни, 2020, 10:38:13 PM

Висока оценка предвид, че се води 4+

Как са го измислили. Правят бебешки сет, сложат обаче яка фигура и такива като мен хоп клъвнат. И аз го купих само заради пилота. Другото си стои в плика и едва ли ще види бял свят. Още един такъв съм набелязал пак само заради фигурата, но ще чакам да го намалят.

IRadev

Невороятно звучи, но взех едно сетче за жената, понеже в една и съща седмица празнуваме годишнина и тя има рожден ден.

Фен на всякакви Lego замъци и Star Wars Clone Wars
Колекция - Brickset
Снимки Flickr
SPACESHIP!!!

vvass

Цитат на: IRadev - 10, Юли, 2020, 04:12:04 PM
Невороятно звучи, но взех едно сетче за жената, понеже в една и съща седмица празнуваме годишнина и тя има рожден ден.

Със "скромно" сетче от 100-ина части се е сдобила жена ти... ;)

Дай Боже всеки му такъв "скромен подарък"... :) :) :)

Боби

Бях помолил да не се ъпва временно съседната тема, но май не се получи  :D

IRadev

Тия -30% в Емаг водят до набълбукване.
Фен на всякакви Lego замъци и Star Wars Clone Wars
Колекция - Brickset
Снимки Flickr
SPACESHIP!!!

mnachevg

ПРИСТИГНА!!!

Тотално изтрещях! Който няма воля трябва да му спрат нета и да  не посещава онлайн Лего магазини  ::)
Но така става, като изпусна една две срещи на анонимните Лего-холици   :-X

Все още съм във вътрешна борба със себе си дали да се радвам или здраво се "набълбуках", както каза колегата по-горе >:(

Боби

Набълбукването си е едно на ръка, по добре се радвай ;)

П.С. Вчера, хубаво че някой отнесе разрушителя преди мен :-\ :D

vladunov

Честито! Много яко и леко за моторизиране.

Как беше опаковано и какво е състоянието на кутията?
Мен днес за пореден път ми загубиха времето, дойде нещо със стикер на кутията директно и издрана, измачкана, абе яко търкаляна и... не го приех.

mnachevg

Цитат на: vladunov - 14, Юли, 2020, 03:32:35 PM
Честито! Много яко и лекно за моторизиране.

Как беше опаковано и какво е състоянието на кутията?
Мен днес за пореден път ми загубиха времето, дойде нещо със стикер на кутията директно и издрана, измачкана, абе яко търкаляна и... не го приех.

Кутията пристигна точно така, както е на снимката. Без абсолютно никаква опаковка. И да стикер директно върху нея  :-\

Alkoholiker

vladunov, mnachevg, от къде сте поръчали, че е било в такова лошо състояние кутията?

GTS

Емаг имат такива практики.  :-X

42099 със стикер отгоре и пробита с нож кутия.  :-X :-X :-X
Ама няма и месец след излизането на 350 от 500 я преглътнах някак...

Edigital ти ги карат в кашон от нещо друго, там е ок ама може да се смачка, че не ги уплътняват.
Моите алтернативни модели -> https://rebrickable.com/users/kostq/mocs/
Галерия към тях -> https://bricksafe.com/pages/kostq

mnachevg

Да Емаг. Въобще не уважават кутиите....

Alkoholiker

Изненадан съм, защото последните 4-5 лега, които поръчвам от Емаг идват в пликове и нямам оплаквания. Кутиите са в отлично състояние. Но предполагам, че при вас може да става дума за последни бройки или мързел да се опакова. Това със стикера директно върху кутията е скандално :)

Изтрийте ми горното мнение, че без да искам дадох цитата, вместо промени :)

vladoniki

Цитат на: Alkoholiker - 14, Юли, 2020, 06:18:28 PM
Изненадан съм, защото последните 4-5 лега, които поръчвам от Емаг идват в пликове и нямам оплаквания. Кутиите са в отлично състояние. Но предполагам, че при вас може да става дума за последни бройки или мързел да се опакова. Това със стикера директно върху кутията е скандално :)

Изтрийте ми горното мнение, че без да искам дадох цитата, вместо промени :)

И при мен пристигат в плик, когато са големи сетове. Малките идват в кашон Емаг добре пакетирани. Големите често са с деформирана кутия.