• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

С какво се сдобихте досега? - 2020г.

Започната от Stormfury, 03, Януари, 2020, 09:02:38 AM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

IRadev

Не знам кой къде какво рита по пътя от Емаг до Еконт обаче съм получавал пратка с дупка през плика на Еконт и кутията Лего, както и идеално гладък плик на Еконт и вътре кутията Лего смачкана.

Батмобила пристигна опакован в найлоново фолио в прилично състояние. Ръбовете на кутията са износени; има и леко смачкани участъци. Предполагам така е потеглила от склада.

Преди време като имаше -30% в Комсед поръчах 3 сета и дойдоха опаковани в кашон с логото на Лего.
Фен на всякакви Lego замъци и Star Wars Clone Wars
Колекция - Brickset
Снимки Flickr
SPACESHIP!!!

Боби

Сет за 300- 500 лв изпратен в плик си е направо за смях...

Боби

Втората промоция не я издържах... :-\

mnachevg

Цитат на: Боби - 22, Юли, 2020, 02:55:58 PM

Еее ти си се метнал в най-дълбокото  :o

vasilam

Цитат на: Боби - 22, Юли, 2020, 02:55:58 PM

И аз го играх с подобна промоция. Боби, нали и това няма да си остане в кутията?

Stormfury

И аз да се похваля  :D

vasilam

Хубав сет, честито! Това обаче продължение на баракудата ли е или става въпрос за друг кораб като са ползвали само името?

mnachevg

vasilam

Аз още един път да се похваля. Канонерката още пари. Уж беше за Август, но вече може да се намери.

opellego

Аз с нещо дребно:

Sent from my EML-L29 using Tapatalk

vasilam

mrcastle

IRadev

Аз определено се запалих по същества построени от Лего части. След един орел, грифон и Stormbringer сега се навих на това страшилище още от първото изображение на сета. Сега като го гледам сглобен е страшно удоволствие. Всичко си му е на мястото, пропорциите са идеални и прилича на европейската представа за тези митични създания, за разлика от останалите, който са по азиатски тип. Единственото, което бих могъл да отбележа като недостатък е, че е костен дракон и текстила за крилата не може да се ползва за направата на жив такъв; фиксираната раменна става и ограниченото позициониране на крилата.
Фен на всякакви Lego замъци и Star Wars Clone Wars
Колекция - Brickset
Снимки Flickr
SPACESHIP!!!

opellego

76895

Първият ми спийд чемпион в новия размер. Допада ми

opellego

76897