• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

С какво се сдобихте досега? - 2020г.

Започната от Stormfury, 03, Януари, 2020, 09:02:38 AM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

mrcastle

mrcastle

javor

Напоследък почти не си купувам сетове за себе си, а само за децата, но това нямаше как да го пропусна.
Явор Шиков, гр. Ямбол
http://brickset.com/search/?OwnedBy=jshikov

mrcastle

Хубав сет е с частите си направих къстъм етаж за модулна сграда.

opellego

Нещо дребно

Sent from my EML-L29 using Tapatalk

vasilam

Не съм сигурен дали мястото на поста е тук, но все пак ми е придобивка през тази година. Не е сет, а по-скоро прект. Костваше ми около 5 месеца. Съдържа само Star Wars фигури от епизод 4, 5 и 6. Не са съвсем тематично подредени, но като събера някога и за втора рамка ще са по епизоди.

shizziss

Айде и аз да се изфукам  8)

danny

Цитат на: vasilam - 28, Януари, 2020, 07:56:55 PM
      Не съм сигурен дали мястото на поста е тук, но все пак ми е придобивка през тази година. Не е сет, а по-скоро прект. Костваше ми около 5 месеца. Съдържа само Star Wars фигури от епизод 4, 5 и 6. Не са съвсем тематично подредени, но като събера някога и за втора рамка ще са по епизоди.

Рамката е станала супер! Събрал си много фигурки. Аз наскоро направих подобна, но е само с 6 реда. Ще я снимам и ще я кача :)

opellego

Хубава е рамката. Аз май моите 3 рамки ще ги пусна за продан. Вече почват да ми се пречкат. Чакам точния момент :)

vasilam

Давайте рамките и ние да се порадваме.

danny

vasilam

Цитат на: danny - 02, Февруари, 2020, 11:28:41 AM
Ето я последната рамка :)

Супер е, има няколко фигури, които и аз ще закупя.

mrcastle

Благодарение на gogo29

Макар и за момичета сета е доста добър с добри части

Модер 2010 :P

opellego

Аз мога да се похваля с 2 кутии.
Мерси на Vladun че се сети за мен. Супер са.

Sent from my EML-L29 using Tapatalk

mrcastle

Няма съществени липси в сетовете, но липсват фигурки и някои от тях са явно горени изкривени крака и ръце вече надрасканото поне се мие.