• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

С какво се сдобихте досега? - 2020г.

Започната от Stormfury, 03, Януари, 2020, 09:02:38 AM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Ванка

Две от сравнително новите придобивки - едно МОС-че, което събрах и измайсторих на части и негово величество - 75255.

Вече има месец, откакто разглеждам под лупа Йода. Ако се чудите, дали да го закупите, аз лично бих го препоръчал. Няма кой знае какво да се прави с него - ръжете и най-вече пръстите, както и краката имат движение. Главата може да се мести напред, назад, настрани и леко нагоре и надолу. Очите също се присвиват, но най-интересен и хубав е мечът. Сглобките за дрехата са сложнички, но пък са добре измислени. За МОС-а - имам видеоинструкции, не са топ качество, но за жалост го премахнаха от Бриклинк, добра играчка, може да си движи краката, стъпалата и главата. Не съм го строил точно по инструкциите, но се получи добре.

neelton

Когато поръчваш неЛего от някой от обичайните сайтове, но няма как да минеш съвсем капо...

Stormfury

Започваме добре  :D

bee_curtain

Не пиша в тази тема, но току що сглобих нещо невероятно. Който може нека го сглоби поне един път, заслужава си. Сглобявах около месец да му се нарадвам максимално много.
21318 Tree House

evgenikd

Чакам и още 4 сета от серията Brickheadz. Има ли някой, който е фен на тази серия?

vasilam

Аз се сдобих с ето тази тази красотичка или по-скоро лошо момче - 75153 AT-ST Walker. Този сет го открих случайно, но се оказа една от най-добрите канонерки създавани от Лего. Убягвала ми е, тъй като в Бриксет е поставена в субкатегория Rogue One, а аз съм фен само на трите класики и не се ровя в сетове от другите части. На вид обаче си е класическа, както от битката на Ендор. Сглобяването е приятно, така и не се появи момента на досада, може би защото частите са само 448. В сглобено състояние си е доста голяма. Висока е около 25 сантиметра. Включва най-новата версия на AT-ST driver-a. Двамата бойци вървящи с нея не ми представляват интерес и затова не съм ги снимал.

opellego

За най-малките фенове на серията :)

mrcastle

Ludia

Изкефих се

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

mrcastle

Засега имам 2 изкупувам ги да си направя армия.

opellego

Нещо малко:

Sent from my EML-L29 using Tapatalk

vasilam

opellego

Браво, честито.

Боби

Цитат на: vasilam - 21, Юни, 2020, 11:21:59 AM
Вече е и при мен.

Айде честито, пиши после как е. Олд скул фена  :-X

vasilam

Мерси момчета. Много части, много нещо. Още съм на торби с номер 8, но вече придобива форма. Огромно нещо е. Васката ще ме прощава, но не е прав.