• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Minifigures от серия 1 за потребителите на Лего Мания специално от БО ХОБИ!

Започната от vladoniki, 16, Юни, 2010, 06:53:32 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

vladoniki

Цитат на: icefire3 - 22, Октомври, 2010, 09:15:21 PM
здравейте,много бих искал да имам една от тези фигурки защото аз въобще нямам фигурки ,но мисля че закъснях доста....не са останали.Няма значение поздравления на всички които са получили фигурките и поздравления за хубавият форум който сте направили!!

Добре дошъл! :) Не се ядосвай за фигурките - все още има налични в Бо Хоби. :)

icefire3

Благодаря. Аз знам, че има фигурки, но това е проблема, че не мога да си ги купя, защото съм по-малък и не съм много добре с парите :D Затова нямаше да ми се отрази зле една фигурка, аз затова писах...
Златин Шишков

vladoniki

Скъпи приятели, измина почти половин година откакто Лего Мания предостави на всички вас по една безплатна минифигурка. Към момента останаха две непотърсени фигурки - фигурките на legoboss и на shoker. Както казах в самото начало, фигурката, която е за мен, ще остане неразпечатана, до момента, в който всички от вас са си получи човечето. Така де, и моето човече е налично и неразпечатано.

Предвид изминалото време, реших да пренасоча тези три минифигурки (моята, на legoboss и на shoker), като награда за Лего конкурса, за който ще разберете в най-скоро време. Фигурките отново ще са за всички вас - потребителите на Лего Мания БГ!!!

Nimor Imphraezl

Your death shall be one more step to my victory.

Nimor Imphraezl

Your death shall be one more step to my victory.

icefire3

не можах да разбера само......ще ни раздавате безплатни фигурки ли или какво???ще бъдат награда за конкурс ??? :-\ 
Златин Шишков

vladoniki

Цитат на: Nimor Imphraezl - 04, Декември, 2010, 06:40:41 PM
О, сори, не видях, че вече са продадени. Жалко.

Никога не са се продавали, за да са "продадени". Легомания ги осигури БЕЗПЛАТНО за най-активните потребители на форума.

Цитат на: icefire3 - 04, Декември, 2010, 06:43:44 PM
ще бъдат награда за конкурс ??? :-\  

Да, ще има конкурс и останалите неполучени фигурки ще са награда за победителя.

icefire3

аха,а кога ще бъде конкурсна....и по каква тема ако мода да попитам :P
Златин Шишков

vladoniki

Очаквайте скоро информация за конкурса! Повече информация, преди началото му, няма да оповестявам.

П.С. Давам само една предварителна информация - няма да има ограничение творението да е от определена тема! :)

П.С. Нека не пълним тази тема с мнения, които не са свързани с нея. :)