• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Minifigures от серия 1 за потребителите на Лего Мания специално от БО ХОБИ!

Започната от vladoniki, 16, Юни, 2010, 06:53:32 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

maniak666

Да, ти е честито сетчето  :P

maxkolev

Както вече разбрахте, и аз днес си получих фигурката. Падна ми се нинджата  :P и колкото и невероятно да ви звучи, вече затрихме някъде качулката  ;D голяма игра падна с малкия

Slam

Добре де, аз нещо не разбирам, благодарности хубаво, ама за какво? Благодарности на магазина, че ги осигуриха тия фигурки. Като четох във форума на ЛЕГО клуба, оставам с впечатлението, че сега тези са дадени само и само "мир да има", без недоволни? Що някой друг да има заслуга, освен магазина?

vladoniki

Цитат на: Slam - 01, Юли, 2010, 06:54:09 PM
1. благодарности хубаво, ама за какво?
2. "мир да има", без недоволни?
3. Що някой друг да има заслуга, освен магазина?

Добре дошъл в Лего Мания!

1. Благодарностите са за човечетата, които получиха верните и запалени фенове на Лего.
2. "Война" не е имало. :) А както и ти показваш с мнението си, винаги има недоволни. :)
3. Мисля, че е излишно да отговарям, би трябвало и сам да намериш отговора... някъде в предишните мнения.

Slam

Драсти, казвах мир да има за магазина. Иначе аз кутия от тия колекционерски минифигове си взех на връщане от чужбинско, та не ме бърка, общо взето. После разбрах как стоят нещата в България и ми стана странно. Та затва си и питам.

П.П.: Да, разгледах форума последния половин час, и сега тъкмо видях че си си допълнил мнението, че ще ме триеш... Силно, но няма лошо, жив и здрав, а от мен здрасти и чао. Като гледам, не съм първият цензуриран, надали ще съм последният.

А за фигурките - интересът ми беше що се благодари на хора, когато заслугата е на човека от магазина? В Комсед като питах ми се изсмяха, общо взето, за минифиговете, пък щом някой друг си е направил труда да ги внесе - на него евала. И все пак, приятна игра, няма да преча :)

vladoniki

Цитат на: Slam - 01, Юли, 2010, 08:03:09 PM
А за фигурките - интересът ми беше що се благодари на хора, когато заслугата е на човека от магазина?

Лего Мания осигури безплатни фигурки за членовете на форума. :) Не знам друг да е направил подобно нещо за българските почитатели на Лего. :)

vladoniki

П.П.: Да, разгледах форума последния половин час, и сега тъкмо видях че си си допълнил мнението, че ще ме триеш... Силно, но няма лошо, жив и здрав, а от мен здрасти и чао. Като гледам, не съм първият цензуриран, надали ще съм последният.

1-во ти ти мнение беше доста остро, по моя преценка. Това беше и причината да дам отговор на въпросите ти и да кажа, че мнението ти ще бъде изтрито, ако продължи в безмислен спор, който явно няма отношение с Лего Мания. :) Коригирах мнението си.

П.С. Цензура никога не е имало в Лего Мания!

legostef

А за фигурките - интересът ми беше що се благодари на хора, когато заслугата е на човека от магазина?

Здрасти Slam, просто разликата е в думичките - Бо Хоби - "осигуряват", а "Легомания" - "подаряват". Очевидно, че между двете има едно звено, което е свързано с плащане. Извън финансовата част (която всъщност е съществена), Владо си направи труда да отиде да ги вземе от магазина и да ги разпрати/ достави на желаещите - това все пак си е доста време и усилия и облекчава всеки един от нас.

Иначе не пречиш! Добре дошъл си - просто бъди по-добронамерен! Ако си чел предишни теми ще видиш, че на моменти има голямо напрежение във форума и то в повечето случаи е във връзка с Lebgo. Така или иначе се разбра, че за всички има място под слънцето и всеки посещава форума, в който се чувства добре.
Приятно строене!  :)
Стефан Генчев

shoker

Добре аз искам да се изкажа като човек, който след 10 минути взиране в монитора така и не разбра какъв е смисалът на думите на Slam... Не честно не мога да разбера теб какво те бърка ние на кой благодарим? Разбирам, че не знаеш нещо смислено да кажеш, а искаш да се направиш на велик, ама това е прекалено... Какъв е смисала да идваш във форума и един вид още от вратата да почваш с конфронтаций. Честно казано според мен vladoniki подхожда даже прекалено толерантно към индивиди като теб.

maniak666

Само на мен ли ми се струва, че е поредния "малолетен" член на форума, който търси поле за изява, да се покаже колко е велик ?  ::)

C-3po

Може и аз да съм малолетен, но тоя наистина ме подразни-  >:(  ако Владо искаше можеше да си ги запази а той ни ги предложи. Да, Бохоби ги предостави, но ако не беше Владо, нямаше сега да седят по домовете ни!! >:(
Божидар Иванов или БДЖ

vladoniki

2 човечета чакат цял месец в торбичките си - това са фигурките на legoboss и shoker. В тази жега не знам как издържат затворени в тези торбички...  ;D Пощадете ги!  ;D

C-3po

Еми вземи ги облекчи. ;D ;D ;D Сложи ги в кофа с лед или във фризера да се охладят!!! :D :D ;) ;)
Божидар Иванов или БДЖ

icefire3

Здравейте! Много бих искал да имам една от тези фигурки, защото аз въобще нямам фигурки, но мисля, че закъснях доста....не са останали. Няма значение, поздравления на всички които са получили фигурките и поздравления за хубавият форум, който сте направили!!
Златин Шишков