• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Обща поръчка от TESCO DIRECT

Започната от kukers, 28, Октомври, 2016, 04:35:40 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

mamun

Цитат на: ender - 01, Ноември, 2016, 09:53:20 AM
Тъй. Панаира приключи, та днес ще се занимая да подредя кой какво е поръчал и какво има да плаща, ще ви пратя сметките, и така. За доставката - мисля че съм си заложил достатъчен буфер в това, което съм калкулирал (парите, които ми пращате, ВКЛЮЧВАТ доставката до България)
Вече веднъж като пристигнат в БГ, доброволецът ще трябва да препраща за хората извън София, ама там вече вие си се организирате :)

Приятен ден на всички!

Сигурен ли си че може да платиш доставката още в UK ?

ender

oh shit! В смисъл, че се плаща от получателя? в такъв случай цялата събрана сума за доставка ще я преведа на теб, или който решите да е мъченикът-посрещач...
извинявам се, не проверих как работи габко :(

mamun

Цитат на: ender - 01, Ноември, 2016, 11:04:04 AM
oh shit! В смисъл, че се плаща от получателя? в такъв случай цялата събрана сума за доставка ще я преведа на теб, или който решите да е мъченикът-посрещач...
извинявам се, не проверих как работи габко :(

Не цялата. ти също ще имаш да плащаш транспорт от вас до Габко

bbeettaa00

kukers

Shifta

mamun

Има ли развитие с плащането ?

ender

Ами още не е пристигнало всичко (явно не са очаквали такъв наплив)
Като дойде ще видя точно, но за момента изглежда, че ще съм събрал горе-долу достатъчна надценка да пристигне всичко в склада на габко (в краен случай ще помоля някой колега с комби и ще се дигнем да ги занесем лично, щото за толкова лего трябва и застраховка да платя...)
А ако питаш за плащането към мен - върви, почти всички вече сте платили :)

ender

Всичко пристигна и ми е в гаража! Започва голямото преопаковане...
Проблеми като цяло няма, само няколко кутии имат интересни точки на натиск из отвътре (?!) и една влакова кутия е лееееко прещипана в средата (но нищо, което не би било перфекген MISB в бриклинк)

Ако някой желае изрично да му пращам отделно поръчката - да си каже, но и да има предвид че ще ще трябва да доплати малко.
Ако някой желае да се нагърби с разпределяне - също да си каже, сега е момента!

mamun

Цитат на: ender - 04, Ноември, 2016, 04:17:54 PM
Всичко пристигна и ми е в гаража! Започва голямото преопаковане...
Проблеми като цяло няма, само няколко кутии имат интересни точки на натиск из отвътре (?!) и една влакова кутия е лееееко прещипана в средата (но нищо, което не би било перфекген MISB в бриклинк)

Ако някой желае изрично да му пращам отделно поръчката - да си каже, но и да има предвид че ще ще трябва да доплати малко.
Ако някой желае да се нагърби с разпределяне - също да си каже, сега е момента!

Аз ще поема разпределението, освен ако няма друг желаещ ...

Lego_valka

В Brickset излезна, че и тук има такава схема 3 за 2  :D -
http://brickset.com/article/24343/3-for-2-on-toys-at-argos-starts-today
http://www.argos.co.uk/search/lego-technic/?tag=ar:shop:lego:main:technic

Цените на някои неща май са и по-ниски.

DeMonica

Не знам кои цени са по-ниски, но влака, който всички така налазихме при тях излиза 150 лв. ако го вземеш в промоция 3 за 2.   :'(
Атанас Каприев, гр. София

http://brickset.com/sets/ownedby-DeMonica

ender

Така:
- влакът в аргос е дооооста по-скъп, факт
- ако нещо друго в момента е по-евтино, казвайте - няма да се обидя, и теско няма да се обидят. Обаче мога да връщам само цели тройки
- в аргос има ПОРШЕТА! не е нужно да обяснявам повече, нали?...

Да изсъхнат дано - веднага реших да купя три, ама ... няма...

Lego_valka

Аз го давам само като информация, ако някой намери нещо интересно и там. Влакът не е по-евтин, затова казах, че само някои неща са по-евтини. Иначе в коментарите в Бриксета за Аргос са казали, че доста често най-търсените сетове им свършвали бързо и все нямали наличност. :D

mamun

Здравейте,
Днес се замислих нещо. По груби сметки сме поръчали сетове за около 38 кг.
С опаковането ще ги докараме до 40
Само доставката с Габко ще излезе 90 лева + транспорта до габко uk
това са над 40-50 лири минимум
Дали за тези пари един голям кашон няма да стигне до BG ?
И дали при тези килограми част от кутиите няма да се повредят ?
Казвам го защото отговарях за една коледна поръчка от румънеца, която дойде в един не толкова тежък кашон и малките Star Wars сетове на Боби се бяха смачкали ужасно
Все пак никой не знае как габко ще ги подмятат до БГ