• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Обща поръчка от TESCO DIRECT

Започната от kukers, 28, Октомври, 2016, 04:35:40 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Vladun

И за мен един влак  ;)
Опс , нещо четох по диагонала, ако не излизат бройките не ме бройте

mamun

Цитат на: Vladun - 28, Октомври, 2016, 09:26:23 PM
И за мен един влак  ;)

Трябва да чакаш събиране на друга тройка :(

Vladun

DeMonica

Ако Ender е съгласен, можем да предложим свободните места (1 за поршето и 2 за влака) на членовете на Lebgo. Предполагам, че ще намерим желаещи.
Атанас Каприев, гр. София

http://brickset.com/sets/ownedby-DeMonica

Shifta

А някой навитак за Claas Xerion 5000 Trac 42054 или друг техник освен поршето  :)

ender

Наско, за мен проблем няма! Просто там не познавам никой, и ако си навит да им събереш и организираш желанията и парите - аз съм ок :)
Ако си навит - не е нужно само да допълват, просто който когато се запише - запише :)

За благодарностите - пак заповядайте, на мен нищо не ми струва (освен да преопаковам и препратя) - и някой да изпържи, сета си е сет - жената ще ме убие, ама все ще се оправя :D

ender

Цитат на: Shifta - 28, Октомври, 2016, 11:40:01 PM
А някой навитак за Claas Xerion 5000 Trac 42054 или друг техник освен поршето  :)
Пиши си го в списъка от предната страница - все някой ще се намери с нещо с близка цена :)

DeMonica

Цитат на: ender - 29, Октомври, 2016, 01:58:32 AM
Наско, за мен проблем няма! Просто там не познавам никой, и ако си навит да им събереш и организираш желанията и парите - аз съм ок :)
Ако си навит - не е нужно само да допълват, просто който когато се запише - запише :)

За благодарностите - пак заповядайте, на мен нищо не ми струва (освен да преопаковам и препратя) - и някой да изпържи, сета си е сет - жената ще ме убие, ама все ще се оправя :D

Само да питам, как и кога да ти я преведем. И ако може едно предложение, понеже таксата за превод извън БГ е към 15 евро, да се съберем всички и да изпратим парите наведнъж, така ще можем да си разделим таксата.
Атанас Каприев, гр. София

http://brickset.com/sets/ownedby-DeMonica

Боби

Цитат на: DeMonica - 29, Октомври, 2016, 09:13:10 AM
Само да питам, как и кога да ти я преведем. И ако може едно предложение, понеже таксата за превод извън БГ е към 15 евро, да се съберем всички и да изпратим парите наведнъж, така ще можем да си разделим таксата.

Владо вече писа по напред в темата че има сметка в Бг

Аз моите мога да ги преведа директно с Paypal. Таксите разбира се, са си за мен ;)

vladislav

Ако влакчетата верно излизат по 100лв, направо ме добавяте и мен с едно 60051

niky

За влака е мен ме добавете в списъка , ако има място

ender

Хора, днес цял ден съм навън и няма да мога да организирам - дал съм линк към списък със заявките - добавяйте се! Няма нужда да чакате одобрение - пишете си желанието вътре ;)
Довечера, де що има събрани тройки, ще ги поръчам.

niky

Събрах си цял лот и си го маркирах ако колегата няма против  :)

ender

мамка му и прасе, поршета вече няма :(

Shifta

Вписах се и аз с един влак в таблицата,който ще събира сумите да вдига ръка :)  ако е отделна тема да я следим до пристигането на сетовете няма ли да е по удобно и лесно? ще се изпишат още редове предполагам :)