• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

С какво се сдобихте досега? - 2014г.

Започната от mrcastle, 03, Януари, 2014, 12:50:23 AM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

vladoniki

Та-да-да-дам - 8265 събран на части. Мноооого як сет, много му се кефя. :)

Боби

Цитат на: vladoniki - 22, Декември, 2014, 06:56:20 PM
Ангел, сглоби ли твоя сет?

Сега погледнах как вървят цените - в Лего.ком цената е 90 Евро,в Бриклинк в Чехия (най-ниската ЕС цена) - отново 90 Евро, Комсед - 98 Евро. Странно?!?

П.П. Втората ЕС цена в Бриклинка е 107 Евро...

Е, случва се понякога и да объркат цените :D . Иначе стари сетове, които при излизането са били със солидна надценка, при остаряване на сета са ставали изгодни. Аз лично съм купувал 3-4 такива ;)

vasilam

Цитат на: vladoniki - 23, Декември, 2014, 06:23:41 PM
Та-да-да-дам - 8265 събран на части. Мноооого як сет, много му се кефя. :)

Супер е, но май пада яко въртене  :D

skapula

С този сет се сдобихме тази вечер. Той е изненада  за нашият син,който отиде на гости при баба си да спи.  Аз и мама се порадвахме да го сглобим и утре ще осъмне под елхата. Сета е 60052. 9 батерии AAA са нужни. Не питайте какво разглобяване на дистанционни, ел кантари и дори апарат за кръвно обискирахме и стана.  :)

Akeyzerr

Цитат на: vladoniki - 22, Декември, 2014, 06:56:20 PM
Ангел, сглоби ли твоя сет?

Сега погледнах как вървят цените - в Лего.ком цената е 90 Евро,в Бриклинк в Чехия (най-ниската ЕС цена) - отново 90 Евро, Комсед - 98 Евро. Странно?!?

П.П. Втората ЕС цена в Бриклинка е 107 Евро...

О, много отдавна :) От изброените придобивки няма несглобен сет. На Минито и на лудницата май най-много се радвах при сглобяването. Техниците ги сглоби брат ми, та там поглед нямам.
P.S. Честит 8265 :)

mnachevg

Ето с това ще отбележим Коледа и приключвам с пазаруването на лего за 2014  :D
Голямо издирване му направих защото държахме точно на този жълт товарен влак!!!

Владосуб

Здравейте,

Тъй като съм нов във форума ( току що се регистрирах ! ) искам да попитам следнито :
1. Подарихме на малкия за Коледа LEGO 5601 - пожарна +гараж. Единствения детайл с батерии - 4494958 , е
един детайл  който е с два светодиода и се слага на кабината на пожарната кола - свети и свири ! Да, ама не - батерийките,
3 бр.  LR41 отдавна бяха изхабени - кой знае колко време  е седяла кутията на щанда ??  След като ги смених, детайла с двата диода работи точно 1 ден, при което батерийките пак отидоха на нула.. Кой е официалния вносител на Лего в България ? Недопустимо е сравнително скъпи играчки като Лего да се продават неизправни...

Весели празници

В. Станков

vladoniki

Цитат на: Владосуб - 29, Декември, 2014, 08:59:14 AM
Здравейте,

Тъй като съм нов във форума ( току що се регистрирах ! ) искам да попитам следнито :
1. Подарихме на малкия за Коледа LEGO 5601 - пожарна +гараж. Единствения детайл с батерии - 4494958 , е
един детайл  който е с два светодиода и се слага на кабината на пожарната кола - свети и свири ! Да, ама не - батерийките,
3 бр.  LR41 отдавна бяха изхабени - кой знае колко време  е седяла кутията на щанда ??  След като ги смених, детайла с двата диода работи точно 1 ден, при което батерийките пак отидоха на нула.. Кой е официалния вносител на Лего в България ? Недопустимо е сравнително скъпи играчки като Лего да се продават неизправни...

Весели празници

В. Станков

Поръчай нова част директно от Лего - https://service.lego.com/en-us/replacementparts#BasicInfo

IRadev

Дядо Коледа ми го беше оставил под елхата.

Фигурките са страхотни и само заради тях си заслюжава. Без Дроидеката - тя не струва. Дочаках Лего да направят модела в по-реален мащаб (спрямо фигурките), но пък като модел не е много добър. Строи се доста по-различно от Протонното оръдие на Сепаратистите, но за мен краката са твърде дълги и твърде ниски - обратното щеше да е иделно.
Фен на всякакви Lego замъци и Star Wars Clone Wars
Колекция - Brickset
Снимки Flickr
SPACESHIP!!!

Владосуб

Цитат на: vladoniki - 29, Декември, 2014, 09:04:24 AM
Поръчай нова част директно от Лего - https://service.lego.com/en-us/replacementparts#BasicInfo

Благодаря Администратор ! Поръчах я....

Весела Нова Година !

Alchobashko

Понеже нямах все време - сега да се разпиша.
Дядо Коледа беше щедър :

също така и един мини StarWars сет(не че съм фен ама стареца така е решил):

и най-накрая сглобения път и пътна обстановка(най-накрая с брат ми намерихме време за да влезнат в употреба плочите - прикачения файл)

;)
Калоян Хр. Кирчев ;)
http://brickset.com/search/?OwnedBy=Alchobashko