• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

С какво се сдобихте досега? - 2014г.

Започната от mrcastle, 03, Януари, 2014, 12:50:23 AM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

vasilam

mrcastle

Ето с какво се сдобих вчера:

Сградата е страхотна нямам думи да я опиша нови части, интересни цветовe, сложни техники на строене и пипната до най-малкия детайл.

Ценен сет от към фигури.

Боби

Не съм писал отдавна...

Akeyzerr

Горе-долу беше добра година - не всичко планирано, но повече от очакването:

IRadev

Реших и аз да се пробвам с техник серията. Досега не бях сглобявал такива модели и ми беше интересно. Супер колички се получиха, поиграх си с тях като преди 20 години  :P Може би бъгито ми допада една идея повече.

Фен на всякакви Lego замъци и Star Wars Clone Wars
Колекция - Brickset
Снимки Flickr
SPACESHIP!!!

vladoniki

Цитат на: IRadev - 26, Ноември, 2014, 08:37:19 PM
Реших и аз да се пробвам с техник серията. Досега не бях сглобявал такива модели и ми беше интересно. Супер колички се получиха, поиграх си с тях като преди 20 години  :P Може би бъгито ми допада една идея повече.

Браво, Иво! Радвам се, че се присъединяваш към Техник феновете. :)

Аз имам това:

IRadev

Те от Лего са си вързали гащите. Поставят стръв навсякъде и чакат да се зарибиш. Има допълнителни части за земенката на пружинния мотор с електромотор и  отделно инструкции за комбиниране на Off-road Racer + Race Car от 2013 в драгстер и Black Champion Racer + Desert Racer от 2014 в камион(че).
Колекция - Brickset
Снимки Flickr
SPACESHIP!!!

mnachevg

mnachevg

Плюс малка добавка  8) мечта от детството

IRadev

Да се отбележа скромно.

Много интересна фигурка. Торсото е направено като кожена броня по подобие на шотландеца. Принтът на щита е от най-добрите, които съм виждал.

Чудесно попълнение към останалите космически фигурки.
Колекция - Brickset
Снимки Flickr
SPACESHIP!!!

vladoniki

Akeyzerr

Цитат на: vladoniki - 22, Декември, 2014, 01:24:43 PM
Последната придобивка за 2014г.

СУУУПЕР модел! Страхотни части на отлична цена!

mrcastle

Колата е страхотна мислиш ли да и слагаш мотор? Чудя се ако я взема как бих могъл да сложа така, че да не нарушавам структурата на колата някъде вътре в нея.

vladoniki

Цитат на: mrcastle - 22, Декември, 2014, 06:36:19 PM
Колата е страхотна мислиш ли да и слагаш мотор? Чудя се ако я взема как бих могъл да сложа така, че да не нарушавам структурата на колата някъде вътре в нея.

Имай предвид, че няма завиване, ще трябва и някакъв механизъм за завиване да измислиш. Ама с тези тесни калници отпред, според мен, няма място за завиване.

vladoniki

Цитат на: Akeyzerr - 22, Декември, 2014, 05:30:34 PM
СУУУПЕР модел! Страхотни части на отлична цена!

Ангел, сглоби ли твоя сет?

Сега погледнах как вървят цените - в Лего.ком цената е 90 Евро,в Бриклинк в Чехия (най-ниската ЕС цена) - отново 90 Евро, Комсед - 98 Евро. Странно?!?

П.П. Втората ЕС цена в Бриклинка е 107 Евро...