• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

С какво се сдобихте досега? - 2014г.

Започната от mrcastle, 03, Януари, 2014, 12:50:23 AM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

vladoniki

Днес се сдобих с един от най-добрите, според мен, Техник сетове за 2014г. - 42024 Container Truck. Сетът съдържа не малко ценни и уникални части. А съотношението цена/част е повече от добро, предвид съдържанието на кутията - 0,15 лв./бр.

mamun

Синът ми е луд на тема боклукчийски камиони и ме врънка за него :) Каква му е цената ?

vladoniki

Цитат на: mamun - 07, Октомври, 2014, 12:21:48 PM
Синът ми е луд на тема боклукчийски камиони и ме врънка за него :) Каква му е цената ?

Тук гледам, че цената май е най-добра - 142 лв. Нямам наблюдения за магазина, не съм пазарувал от тях. В Бриклинк започва от около 110 лв., като сложиш транспорта и чакането, пак ще стане приблизително същото.

Ако питаш мен, сетът си заслужава. Ако решиш да го събирате на части по-скоро няма да излезе по-ниска цена - все още има нови части, които не се появяват в други сетове.

vasilam

Цитат на: vladoniki - 07, Октомври, 2014, 12:00:30 PM
Днес се сдобих с един от най-добрите, според мен, Техник сетове за 2014г. - 42024 Container Truck. Сетът съдържа не малко ценни и уникални части. А съотношението цена/част е повече от добро, предвид съдържанието на кутията - 0,15 лв./бр.

Ех този Техник. Да ти е честит Владо! То през годините има доста камиони с подобен мащаб.

IRadev

Добре че падна малко сняг та остана време за Лего.
Ето няколко попълнения.

Много интересен модел. Искаше ми се нещо различно и този се оказа доста разчупен.

Вторият ми модел от микрофайтърите - и зесега съм на мнението, че серията е доста силна. Моделите са малки, но с много части и детайли.

Итересен сет - не само заради фигурките, но има приятен елемент с рястителност, каето си е рядкост, а и STAP-1 не лош.

Супер модел, много здрав кораб и добре направен, с бонус Чубака.
Фен на всякакви Lego замъци и Star Wars Clone Wars
Колекция - Brickset
Снимки Flickr
SPACESHIP!!!

mrcastle

Много добра покупка! Микрофайтърс са според мен интересни малки модели на големите сетове доста по добри от старата серия с планетите и лесен начин да събереш фигури за армия. Сетът с растителността го имам и наистина е добър за цената си. Кораба аз не съм много по корабите, но вероятно е стабилен има някакви оръдия и ракети. ;D

IRadev

Droid Gunship-ът има две от новите пружинни оръдия, а другата му функция е да пуска по 3 ракети, когато дръпнеш една от двете оси (лява и дясна). Само от тези сетове имам 7 от червените снаряди - бая има за стреляне. Като ги изтреляш достигат 2-3 метра с доста сила, после почват да падат. Тънки и плътни са и по мое мнение от близко растояние вадят око лесно.   :-\
Фен на всякакви Lego замъци и Star Wars Clone Wars
Колекция - Brickset
Снимки Flickr
SPACESHIP!!!

Alchobashko

Най-накрая енда детска мечта се сбъдна

Не беше евтино и се оказа че 2 3 малки части липсват но си заслужава 100%.
Калоян Хр. Кирчев ;)
http://brickset.com/search/?OwnedBy=Alchobashko

vasilam

Честито!!! Разкажи как се сдоби с него. Аз също имам този сет. Моя е купуван в зората на демокрацията - в началото на 90-те. Колко съм играл с него..... Сега стои прибран в кутията и чака малкия ми син да порастне.

MorphyD

Евала, може би един от най-добрите сетове на Лего за всички времена.  :D

mnachevg

Честито! Много добър сет и аз търся такъв.  :)
И за мен е интересно откъде се сдоби с него?

Alchobashko

Здравейте,
едно време може би на всеки като дете са му текли лигите от витрината на ЦУМ.

Инъче - bricklink - за разлика от други във форума последните 3 4 сета са идеални, 99,9% са с описанието и евентуално липсва нещо много дребно(на сет с 1080 части липсваше една единствена). Също с много дебнене и гледане в amazon, ebay(2 пъти не спечелих търг, а на евтините впоследствие се оказваше че не доставят до BG, въпреки че са немци примерно).
Калоян Хр. Кирчев ;)
http://brickset.com/search/?OwnedBy=Alchobashko

vladoniki

Вчера попаднах на добра промоция в Хит-а - 8069 за 79,99 лв.  :)

iorun

Честито, Владо.
По спомен май нормалната цена беше 120лв.
Сета е красивичък, сполучлив и с полезни джаджи.

vladoniki

Цитат на: iorun - 09, Ноември, 2014, 08:15:52 PM
Честито, Владо.
По спомен май нормалната цена беше 120лв.
Сета е красивичък, сполучлив и с полезни джаджи.

Мерси! :) Да, някъде там беше цената.
В случая случайно видях този сет, набързо влезнах в Бриклинк и сверих цената - най-ниската цена за New Sealed е 87.87лв., а дори този магазин не доставя до БГ. Затова не се и почудих, а го отнесох към вкъщи.

Голямата му кофа е като на 8265. Така и вчера реших да събера и 8265. Тук Жоро се притече на помощ и набързо поръчах липсващите частите.  :)