• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Нека да се запознаем!

Започната от C-3po, 27, Февруари, 2010, 03:13:29 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

sinedzombie

Здравейте, аз се казвам Денис, художник-аниматор съм от Велико Търново. Харесвам LEGO още от малък и макар вече на 25, това продължава да е любимото ми занимание за релаксация и забавление. Освен лего май имам слабост и към имитацийте на ENLIGHTEN (не толкова качествени, като  LEGO, но на доста народни цени и абсолютно съвместими с лего) иначе ДА  :P надявам се да попадна на доста интересни хора тук и ако някой продава вериги от техникс да ми пише лично съобщение, много искам да си сглобя танк  :D Поздрави на всички от мен и приятно СГЛОБЯВАНЕ

legobot

Здравейте и от мен! Казвам се Димитър, на 20 години съм, студент по право в СУ... Какво да кажа за себе си - ами фен съм от може би 7-8 годишен на ЛЕГО, но за известно време старите ми сетове седяха в прашна кутия на тавана, докато един ден приятелката ми ми подари ЛЕГО на Властелинът на Пръстените. Огромен фен съм на Толкин и цялостното му творчество и ето, че в един момент две мои любими неща се срещнаха и така отново си възвърнах може би леко позабравената страст към ЛЕГО-то. Наскоро открих сайта и досега не съм вземал дейно участие, но в скоро време може да се включа в някоя обща поръчка.
LEGO The Hobbit
LEGO The Lord of the Rings
http://www.brickset.com/search/?owned=legobot1

todordenov

Ubercharger

Здравейте! Казвам се Виктор, на 21 години съм, студент по право в НБУ. Запознах се с легото още на 3-4 годишна възраст. Като малък прекарвах часове с него. С течение на годините съвсем го забравих, но преди около половин година попаднах на каталог от 1997 година и тази страст отново се възроди :D

Burkan

Здравейте и от мен. Името ми е Тодор от София съм. На 29 г. съм, занимавам се с графичен дизайн и предпечат.
Легото ми е страст от 87-ма благодарение на брат ми, който ми даде неговите сетове за начало. Аз съм фен на Pirates I и Castle до 97-ма (най си ми харесват)
Колекцията ми засега не е голяма, поради обир, но наваксвам бързо !!! :)
Това е засега от мен.
Лек ден !!!

martis77

здравейте.казвам се Мартин,и съм на 35г.и аз съм от многобройните фенове на star wars.зарибих се по конструкторите покрай наследника ми,който е на 5г.интересно е че наскоро майкаму му купи за подарък едно малко лего,и когато му го подари думите на детето бяха-"супер!тате много ги харесва тези!...:) иначе съм булдозерист в мината:)

Zero75

Аз съм Константин и съм на 13 от Бургас уча в ПМГ МАТЕМАТИЧЕСКАТА и мн харесвам LEGO но само STAR WARS сега събирам последните серии.

BloodyStupidViktor

Привет, Виктор, на 24, живея в София, занимавам се с програмиране.
Като малък баща ми ми беше взел първия сет и много се запалих тогава. В последствие се събраха няколко сета и редовно се занимавах с тях. После се преместих в София да уча и старата кутия от обувки остана сама тъжно да събира прах. Преди две седмици си ходих до вкъщи и реших да я взема с мен и ето ме тук. :)
Аз? Луд? Хаха, доста вероятно.
My Brickset Profile

mamun

Привет !
Казвам се Васил, 38 години. С Лего се зарибих покрай страстта на сина ми по боклукчийски камиони. Преди година за Коледа получи Garbage Truck, който сглобихме и от тогава сме фенове. Разбира се за мен е сглобяването,а за на него играта (все пак е още на 4), но и двама сме страшно зарибени. В подписа ми може да видите скромната ни колекция, като не броим и доста Лего Дупло което между другото купихме :)

centurion3

Здравейте . Казвам се Виктор Владимиров на 17 години живея в Плевен . Най-много харесвам Lego city , star wars , trains .

vladoniki

centurion3

Цитат на: vladoniki - 30, Декември, 2013, 02:07:47 PM
"Набор: 1960" - Моля, коригирай профила си.
Обичам  да правя такива дати .

v4sharp

Здравейте,
Гледам че има много хора като мен - пораснали, но възродили Лего крастата и реших и аз да се регистрирам в този форум. Нямам какво толкова да разкажа за себе си - не обичам чак толкова да го правя това. В момента разглеждам внимателно какво мога да събера за правене на лего stop анимации без да съм се занимавал с това преди. Случайно попаднах на няколко клипа и се вдъхнових. Обичам да разнообразявам с най-различни хобита - спортуване, свирене, четене, комп. игри и сега и лего :) . Ако не ми се отдаде правенето на въпросните стоп анимации, сигурно ще занемаря отново разглеждането на лего сетове. Предимно преди се кефех на Lego City, в момента разглеждам на LOTR и Hobbit колекциите.

Warg

Да се представя и аз :) Казвам се Стефан, на 26 г. съм и съм от Русе. Живял съм известно време в Щатите. Обичам да пътувам, да гледам баскетбол и хокей. Занимавам се с Лего от около 20 г. Любимта ми поредица е Star Wars, въпреки че съм много голям фен на Толкин. Не можаха да ме грабнат нито сетовете на Властелина, нито на Хобита. Събирам ги разбира се, но даже цената им е повече от абсурдна, но това е друга тема. От мен толкова засега :)

d_ave

Здравейте и от мен. На 30 г съм, от София. След почти 15 годишно прекъсване изпълнението на простата идея да си направя стойка за телефон от Лего ме запали отново към любимата ми "играчка" от детството:) Още повече, че сега, когато имам деца, ще се радвам много като станат на възраст в която да не приемат блокчетата лего като нещо за ядене да успея да ги запаля към "строенето" с Лего. В момента съм се запалил по по-сложните Техник МОК-ове, главно моторизирани 4х4 модели, като същевременно и пазарувам части "на кило" за "наследниците":)