• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Нека да се запознаем!

Започната от C-3po, 27, Февруари, 2010, 03:13:29 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

ponomen

Здравейте , името ми е Продан на кратко Поно може да ми викате , на 17 години от Варна.Падам си по лего техник от 4 годишен. Първия ми сет беше едно бъги с 4 червени гуми. за жалост не мога да му намеря номера но това е друга тема. Главно ме влекат машинките с радио управление.Имам сестра - пълна противоположност - пада си само по city и creator.
Продан Маринов. Град Варна. тел 0897 951 648 .skype : ponomen1 , Абв: ponomen@Abv.bg

mrcastle

Добре дошли сайтът е на няколко години така, че Боби пак щеше да си на 30 ако имаш предвид годините никога не е късно да се върнеш към старото си хоби. ;)

Поно кръстоската на Сити с Техник може да бъде много добра не мислиш ли направете нещо заедно със сестра ти.Може да се прокара осветление автомобили с задвижване и т.н. Владо е спеца по тези неща. ;D

Balkan_freak

Аз се казвам Деян Паунов (накратко Део) 15 години и уча в 73 СОУ. Обичам всякакви стилове музика и мечтата ми е да стана лего дизайнер  ;D ;D ;D

Ilianski

Здравейте! Аз съм Илиян, на 14. От Пловдив съм и много се радвам, че ви открих, защото отдавна искам да се регистрирам в някой такъв сайт. Занимавам се с LEGO от около 5-годишна възраст, но предполагам, че имам още много да уча! ;D ;D ;D
Илиян Николов

Maul

Здравейте, аз съм Рафаил (накратко Рафо) от Пловдив. Слушам яко блек метъл, доскоро бях и доста навътре в геймърството, но преди няколко месеца отново поднових живия си интерес към лего и в частност Стар Уорс( от 3-4 годишен съм огромен фен на поредицата, 1вия ми сет беше Jedi Defense II ). Целта ми е да събера всички кораби от поредицата TIE на Стар Уорс и като цяло сетове свързани с Империята. Мечтата ми е Лего да пуснат поредица сетове по филма Predator.  :)

IRadev

Цитат на: Maul - 09, Декември, 2012, 09:32:21 PM
Мечтата ми е Лего да пуснат поредица сетове по филма Predator.  :)
E това е идея, но уви никога няма да стане - тематика 18+ и играчки 14-
Фен на всякакви Lego замъци и Star Wars Clone Wars
Колекция - Brickset
Снимки Flickr
SPACESHIP!!!

Maul

Да разбира се наясно съм, че е невъзможно, но би било толкова яко нали  :) с годините съм се пробвал много пъти да си направя custom predator, шлема съм го правил от пластилин и още от какво ли не, но всичките се скапаха. С Alien имах повече късмет,но какво е Alien без 1 хубав Predator,който да му разкаже играта.  :)

sprouse

Здравейте (имам спомени че съм писал тук,но не успях нещо да се намеря) . Аз съм Благовест (Боби) на 14 години от Добрич.Обожавам Лего и по - точно серията Сити.Мечтая някой ден да имам голямо градче и работя по въпроса.Още от малък
( 3 - 4 годишен ) баща ми започна да ми носи Лего от Норвегия.Спомням си,понеже аз си носех Легото в детската градина и един ден едно момченце ми взе количката и е възможно и до днес да има белег на ръката от зъбки  :D
Bobbilegoworld :)

DefQon1

Здравейте и от нас Даниел и приятелката ми Елена съответно на 22 и 30 г. и двамата сме от Пловдив.За любими theme-ове от моя страна са:Alpha Team (2001);Aquazone (1995-1998);Extreme Team;Res-Q;UFO и малко от Racers,докато Елена харесва повече "реални" сетове като City/Town и Creator.Мисля,че това е достатъчно изчерпвателно като информация  ;D

Paffito

Здравейте и от мен скъпи приятели :) Едва вчера разбрах, че съществува такъв форум у нас, въпреки че съм върл фен на ЛЕГО от далечната 1992г., когато се сдобих с 1-вото си ЛЕГО, което беше малка, бяла,моторна лодка :), но поради ред причини бях игнорирал вълшебните блокчета за доста голям период от време, до вчера :) Казвам се Павел Костадинов от София, на 26г. съм и с радост ще споделям с вас своите идеи, фотоси и ще дискутирам с вас теми за любимото ни занимание-ЛЕГО констроирането :) Това е една страст, която никога не отминава  :P

alex

Здравейте, така и така не писах тук. За това е време. Първо казвам се Александър, на 23, от София. Уча в Стопанската академия в свищов, поради факта че подобни вицове като унсс и нбу, не знам как се класифицират като университет. Работя към една винарска изба. Обичам да спортувам, музика, кино, измизания с приятели, пътуване навсякъде и какво ли не :D
При мен стана точно като колегата Paffito. Преди това беше ежедневие при мен докато бях малък, после го преместих на вилата ... там всяка събота и неделя си запълвах ... после  почнаха последните години в училище, после и работа и не ми оставаше много време да отида на вилата ... така легото ме виждаше само около коледа колкото да поразмърдам частите. Моето първо лего не знам кое е, наследих един куфар от братовчедите ми от швеция. Имаше много от старите сини жп линии, както и от Фабуланд ... също и едни много странни лего роботи - тялото им е тухличка 2X2, главата е много голяма цълта и дълги ръце извиващи се навсякъде (снимката долу) после всякаа коледа наще ми копуваха нови комплекти. и тук се пренасяме до тази есен където, по незнайни причини открих форума ... нз как, явно съдба :D ... после последваха поръчки от бриклинк, местене на цялото лего от вилата и множвство проекти чакащи своя ред.
Е аз спирам че стана роман ... пък и ръката ме схвана :D

П.С. ето го роботчето
Освидетелстван Lego маниак - http://www.brickset.com/search/?ownedBy=alezzi1

todordenov

Здравейте! Казвам се Тодор и съм от София. На 32 г. и съм голям фен на ЛЕГО от малък! Първото ми лего беше полицейски хеликоптер!Спомням си, че родителите ми бяха дали половин заплата за да ми го купят, а аз бях вдигнал температура докато, не ми го подарят! :D След това се запалих по рицарските сетове. Бях събрал доста, докато не дойде период в който изгубих интерес за мое съжаление! От скоро обаче видях съвсем случайно, че Лего е пуснало сетове на другата ми слабост и по точно Властелина на пръстените и Хобитът.
Ще се радвам на всеки който иска да даде съвети относно хобито на л.с. или скайп защото изобщо, не съм в час!
Поздрави на всички и успех в хобито!
Все повече и повече сетове за всички! :D :D :D

kagpid

Здравейте, казвам се Киро набор 80 от София. Аниматор по професия и в свободното време - LEGO. Първите допири до лего през 85та . Предишен фен на Castle сега на TRAIN.
Киро - kagpid
toontown@abv.bg
София
http://kirilivanovanimation.blogspot.com/
https://vimeo.com/kagpid

cyclop

Да взема да се представя и аз... Със закъснение  :)
От дете съм фен на лего, имах една шепа части които знаех наизуст, сглобявал ги бях по 1000 начина... Колко съм разлиствал каталозите като малък, не мога и да предположа  :) Най-много харесвах рицарската тема, но така и никога не се сдобих нито със сетове, нито с фигурка от нея. После на един приятел от класа му донесоха летището - тогава беше едно единствено, със голям самолет, постоянно му ходехме на гости да играем с него. По-късно пък един приятел от квартала ми продаде легото си- цял кашон, имаше картинга от Техникс, купища части за космически кораби и коли, тогава вече се отприщи голяма мания  :D
Като студент, когато вече работех и имах пари, започнах да си купувам тук-там по някой сет Техникс, първите звездни войни, и така до преди 12-13 години, когато спрях- не помня даже по какви причини. Миналата година обаче лего ме уцели много точно - крепостите от Властелина на пръстените лелее  :P И като ме хвана пак крастата, чак се плаша  :)

Със 20 години закъснение се докопах до лего крепост, хехе, и ако продължава така да се разраства, след няколко години ще трябва да му заделя собствена стая  :D

lubencho

Здравейте!
Нов съм, но сайтът е супер!(меко казано). Та казвам се Любен и съм на 13 г. :D

Фен съм от малък на star wars, но едва преди година станах фен на лего. :)