• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Нека да се запознаем!

Започната от C-3po, 27, Февруари, 2010, 03:13:29 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

iorun

Здравейте, Аз съм Иво, на 33г от София.Занимавам се с геодезия.
От 8 годишен имам неописуемото удоволствие да се занимавам с тухлички.
LEGO за мен е възможност да създаваш, като просто използваш въображение.
От 3 години облъчвам моите 2 бр. синове (7г и 3г) и мисля че имам успех. :P

Главен интерес ми е ТЕХНИК-а, но съм ценител на всяка тухла :D

Поздрави!

kg_kiko

Здравейте,Аз съм Кристиян на 11г от Пловдив. :)

Харесвам LEGO city,atlantis и star wars :P                                                                                             
Кристиян Георгиев

radoboga

Аз съм Радо от Габрово на 26, Спортувам от както се помня и само с глупости се занимавам  ;D . От малак си играя с лего и нямах възможност да имам големи сетове и само от най-малките и когато станах на 20 и нагоре започнах да си купувам  :D Фен съм на Adventurers, Ninja, Star Wars, всичко свързано с рицари и пирати, мразя съвременни истории - нема ли мечове и пищови не е за мен  ;D с исключение на Star Wars де  :P и като гледам доста има докато се доближа до вас по количество Lego. Отдал съм се повече на фигурките  8)
Lego Geek

vladoniki

Здрасти, Радо. :) Габрово ми е малко слабост, тъй като прекарах няколко години от живота си там. Количеството не е важно, важното е да са неща, които те радват истински.  ;)

anko

здрасти Радо и аз харесвам същите серии и като Владо и аз харесвам Габрово. Баща ми е живял там няколко години и често ме води там да гледаме мотокрос,АТВ и офроад състезаня
Ангел Ангелов

eminemd12

Добър ден на всички, казвам се Иво от гр. Варна съм на 27 години, наскоро ми се върна лего манията от детските ми години :))  Фен съм предимно на пиратите и на town, но от по старите сетове от 90-те одини, понеже съм израснал точно с тях и ми връщат много хубави спомени от моето детство :)

A.K.B.

Здравейте,казвам се Александър и съм на 24 години. В момента живея в Пловдив и по образование съм икономист. Фен съм на легото от 4 или 5 годишен,когато моята леля ми подари първия сет. Тогава за  мен  това беше необикновена играчка. Нямам много сетове, но съм успял да си ги запазя всички в добро състояние и никога през тези изминали години не съм се замислял да ги хвърлям или да ги качвам на тавана  :) . Съвсем случайно попаднах на този сайт, когато един ден реших да проверя какво лего се произвежда сега. Сайта ми хареса, грабна ме, детската манията за лего в мен се обади и след няколко дни реших да се присъединя към вас :). Фен съм на кесъл,пирати и уестърн и се надявам,че скоро пак ще имам възможността да сглобя някой сет и да увелича колекцията си. ;D
Ал. Богданов

Magdo

Здравейте колеги
Казвам се Юлиан и към момента съм на 33 г. Първото си Лего получих на 5-6 годишна възраст и оттогава се "разболях" на тази тема. Известно време имах други проблеми в живота, но старата (и първа)  любов ръжда не хваща. В този форум попаднах случайно (но както знаем, случайни неща в този живот няма). Така че, от известно време съм в процес на издирване, сортиране, строене и описване на липсващи части от старите сетове. Също така се сдобих и с някои нови около Коледа, за което ще пиша по-подробно в други теми...   :)
Nema MOC-a bez rakije! - от сръбски Lego-форум :)
http://www.brickset.com/search/?ownedBy=Magdo

sprouse

Ами здравейте, аз съм нов във форума .. Казвам се Благовест, на кратко Боби ;)  от Добрич съм на 13 :)
Bobbilegoworld :)

javor

Здравейте. След като известно време разглеждах форума, реших най-после да се регистрирам в него. Аз съм Явор, от Ямбол съм. Харесвам класическите Лего серии Pirates и Castle, макар че притежавам само няколко от най-малките сетове. Напоследък обаче интереса ми към подобни неща се възобнови покрай децата ми, така че мисля да се възползвам и покрай тях да сбъдна някои мои детски мокри сънища, свързани с по-големи кораби и замъци  :D
Явор Шиков, гр. Ямбол
http://brickset.com/search/?OwnedBy=jshikov

IRadev

Здравейте, LEGO маниаци казвам се Иво. И аз открих форума наскоро и реших да се включа.
В момента съм на 25, уча магистратура преводи, иначе съм лингвист. Живея в София - по-рано в Люлин, сега в Красна поляна.
Фен съм на тухлите от 1993-4 някъде когато нашите ми подариха за рождения ден http://www.bricklink.com/catalogItem.asp?S=6832-1 . По-късно станах фен и на Star Wars, така че отговарям и на допълните изисквания на форума. Обичам средновековието и античността и събирам Castle (+ шогуни, нинджи, викинги) , Pirates, малко City и много Clone troopers.
Фен на всякакви Lego замъци и Star Wars Clone Wars
Колекция - Brickset
Снимки Flickr
SPACESHIP!!!

shmeki

Здравей те казвам се Владо на 34г от София фен съм на лего от 80те .Наскоро видях сайта и много се израдвах .Имам син на5г който покрай мен също се зареби по castle любимата ми серия.

kabi

Здравейте,
казвам се Васко на 30г. София. Израстнал съм на лего от зората на демокрацията, като дете разбира се това беше най-хубаво заедно с миризмата на коледното дърво и портокалите.  Имам прилична колекция, гордея се с модели на model team, castle, pitares, town sets, само класически неща  и най-вече факта че нямам нито една загубена част или смачкана кутия. внимавам всичко да се пази, но имат следи от детските игри естествено. но няма следи от зъби, това от дете го мразя, помня че само се карах с приятелите за това :). винаги съм искал да имам стая за кутиите и наредените лега в оригинал, хубавото е че за сега мога да си го позволя. имам и няколко неотворени лега. последно време съм купувал само за символика и от чуство за носталгия към спомените, някои от тях седат си седат в плика от магазина. Най-много обичам да правя подараци от лего, разбира се когато могат да се оценят е по- сладко. поздрави.
в.

п.с. разбира се специални адмирации към създаделя на сайта и неговата подръжка, това което правиш е страхотно и е задължително да го има :)

Alkoholiker

Здравейте,

казвам се Стефан, на 27 години съм и съм от София.
Като малък много се забавлявах с LEGO, но в последните няколко (поне 5) години не ми се беше случвало да си купя или сглобя нещо.
Най-много харесвам серията Castle, а наскоро забелязах легата от серията Kingdom и се зарибих отново, но мисля, че знаете за какво става дума, щом сте в този форум :) Та сега събирам рицарчета :)

mrcastle

Добре дошъл колега! ;) Събирай да видим, кой ще събере повече. ;D