• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Нека да се запознаем!

Започната от C-3po, 27, Февруари, 2010, 03:13:29 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

l-donovan

Здравейте на всички! Казвам се Иван, на 25 години и съм от Сливен! Искам да благодаря на създателя на форума. Много се радвам да съм част от този форум. Та малко за мен.... От 7 годишна възраст, след подаряването на първия ми сет, се подпалих страшно много. Строях с страхотен интерес. Нашите ми купуваха малки сетове (поради финансова възможност) но редовно. След като подаряването ми на някой нов сет строях и разглобявах до зори. А бе имах много радостно детство. Най-много се кефя на пирати и град. Доскоро легото беше прашасало в шкафа.... до онази вечер на нова година.... В саня ми се появи толкова желания пиратски кораб 6285-Баракудата!!! И ето, че страстта пак се запали!!!
Иван Веселинов Христов
http://brickset.com/search/?OwnedBy=l-donovan

vladoniki

Браво, Ванко, много се радвам на хора, които се завръщат към Легото. :) Историята на доста от нас е подобна, както писах и в друга тема.  ;) Забавлявай се!

machinow

Привет,
Казвам се Калоян, на 32 години, и имам 2-ма разбойника вкъщи. Покрай по-големия разбрах всъщност какво било то ЛЕГО :) И понеже съм техничар човек, и аз малко се поувлякох. Сега си сглобяваме механизми, играчки и къщички / ресторантченца. Това е начин човек да общува с децата си също. Сега, след електрификацията и механизацията на ЛЕГОтата и ментетата вкъщи лека полека влизаме в Лего играчките с ДУ (дистанционно управление).
Иначе си играя с по-сложни, но не и по-скъпи играчки, като разни електронни устройства и т.н., а професионално се занимавам с автоматика.
Калоян Махинов

busa

Здравейте, аз съм Кирил Павлов на 32 години от София. Сега живея в кв. Сухата река, иначе съм от кв. Овча купел 2 !
Харесвам всички модели на ЛЕГО, но предимно градския тип !
град София тел. 0887302715

adi

Здравейте казжам се Ади на 10 години съм и харесжам STAR WARS.Сега се запалих малко и по техник.Освен това имам почти цялата серия ADVENTURES.Много обичам да играя с лего.Повечето случай строиме с баща ми. :)

.:LEGO:.

Казвам се Дилян и съм на 12 години от град Варна. Обичам СТАР УОРС и лего ...
Д.Иванов

Meteor

Здравейте,казвам се Георги,на 15 години съм и съм от София.
Фен съм на Лего от 2005,главно Бионикъл.Още оттогава ги събирам и макар че ги спряха още съм си фен.В момента търся стари сетове.За натам може би ще продължа с Фабрика за Герои но не ме кефат особено.

PecataD

Добре дошли в форума ,, ще се радваме да споделите част от колекциите си !  :)
Петьо П.Д.
MY BRICKSETTM

olimp

Здравейте и от мен Иван се казвам и съм от София нов съм във форума и се надявам да преоткрия с вас старите мигове по легоманията :)

petar4o

Здравейте,
Ето още един фен на ЛЕГО. Петър на 32г. от София.
От малък се кефя на легото преди 25 години получих първото си лего (лелееееее как звучи, а пък как лети .... ).
Все едно де тогава ЛЕГО имаше само с връзки или от кореком, майка ми обаче успя да ме снабди с много сетове които забелязах вече ги наричат "vintage" ot Legoland. Няма такава игра като ЛЕГО според мен развива личноста ! Като станах на 18 подарих огромната колекция на братовчед ми и след още 14 години демек преди 3 дни откачих. Случайно се ровех в нета и айдеее накупих си 3-4 сета совалка, замъче, галера, самолет лелееееееееее много се кефя, чакам с нетърпение да ми ги доставят да видим какво ще стане после :-)))
Айде, успех и късмет на всички и ПОЗДРАВЛЕНИЯ за създателя на форума !

vladoniki

Петър, добре дошъл! И поздравление за излизането ти от "тъмните години".  ;D Надявам се да се чувстваш приятно сред други запалени Лего маниаци... Легото си е голяма краста... чешем си я... и така си действаме.  ;D

wwjj

Е, аз  ли  съм  най-малкия? Aз съм на 9 и съм софиянец. Обичам Лего и история. Луд съм по Star Wars, City. Kазвам се Симеон   :)
Симеон Трифонов

bioniclefan

Иво - 16 години. Честно казано от 7ми клас не съм си купувал лего, но имам 50 комплекта бионикъл (не си падам по блокчета). Имам само 1 Ферари Енцо тип блокчета. :D Досега не съм намерил пъзел, конструктор и т.н. който да ме затрудни. Ако имате въпроси - питайте :D

nNNNNe

Аз съм Константин на 12г.от Нови Искър.Харесвам лего от 2 годишен.
Константин Емилов Шербетов

Knight

Здравейте приятели, Аз съм Светльо, на 23 от София.

Снощи открих форума и нещо вътре много ме стопли и ме накара да се усмихна :))))
От малък съм закърмен с лего...

Харесвам CASTLE...от първите...Робин Худ..нататък до РИцарите Лъвове и до Прилепите...тоест първите, които не харесвам са Биковете :)))
Другата ми слабост са пиратите :))) Пак от старите...

Поздрави!
Светлозар Г.