• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Какво очаквате от ЛЕГО в близко бъдеще ?

Започната от _Oceanblue_, 18, Януари, 2010, 02:37:11 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

_Oceanblue_

Лично аз очаквам следните неща :

1. Новата Castle Series
2. Интродукция на Lord of the rings ( иска ми се да започнат такава серия , защото сьс сигурност ще се превърне в best - seller )
3. Досега е нямало - училище , университет , музей , библиотека ( все полезни за един град институции ) ,  а защо не и Метро в Train Series , малко повече пьтни настилки и съоръжения като мостове , тунели , каскади и т.н.

А вие ?

victorcito

Аз очаквам да спрат да правят серии от филми, защото е досадно и тъпо. Какво? Да направят серия Уилоу, серия Карибски пирати ... и така докъде? ЛЕка полека хобито ни ше се превърне в подразделение на Хасбро и Марвел. Ще започнат да се преливат функции и прочее .. А в старите теми има толкова хляб - да вземем едно класическо Лего от серията пирати - може да се набрави битка с морско чудовище, остров с привидения и призраци, да се добавят освен пирати и войници примерно местни хора (продължение на Islanders), да се направи пристанищен търговски град (има само пиратски и военни градове засега), да се добави вулканичен остров, Галапагос, карибско крайбрежие с палми - изобщо бол теми :)

А те какво правят - Хари Потър. Вярно, това продава. Но дали това е смисъла?

Plamen1466

Да съгласен съм отново :). И искам да допълня, че сериите, които се правят по филми са и мнага по-скъпи, заради лицензите, които ЛЕГО трябва да плащат. Пък въобще няма да сгрешат ако върнат и серии като Приключенците, викинги или просто разширяват сериите пирати и замък, а не да правят серии като Бен 10 или Играта на играчките, които ще са с безумно високи цени, като Междузвездни войни.
Пламен Диков

victorcito

Аха - плюс това феновете, били те на Звездни войни или Потър - в повечето случаи сглобяват даден сет и го слагат във витрина. Рядко го разглобяват или променят. То като имаш сет "Звездата на смъртта" - какво да й надстрояваш??? :)

Затова - твърдо против. Въпреки, че са красиви и много яки, аз съм против. не събирам такова Лего и бягам като дявол от тамян от тези серии. Въпреки, че съм фен на Индиана и на мистър Скайуокър, не - мерси!

man4est

Първо castle ще я преименуват на kingdoms и от лего очаквам пак  да влязат в трудни времена,защото постоянно правят договори с филми и за всяка тема измислят по 20 нови части.

Nathrezim

Очаквам ЛЕГО за Втората Световна Война струва ми се привлекателно :D
Също по някой филм Властелинът на Пръстените, както се спомена по горе би било чудесно.
И аз съм за връщането на Приключенците и Викингите, също и на ония подводничари как се наричаха..?

victorcito

Хм, не мисля, че датчаните ще се изпокарат със съседите си - германците. Втората световна война е доста близо и доста мрачна. Няма да го направят. Плю това не бих купил на детото си нито "Битката при Курск", нито "Аушвиц", нито "Десантът при Нормандия".

А за викингите - беше приятна серия и ако я бяха продължили, щях да съм фен.

От едно известно време си мисля друго: защо няма ЛЕГО в РИМЛЯНИ, древния свят - Александър Велики, Цезар, Пуническите войни и Ханибал със слоновете ...

MONKI6

Аз много се надявам да продължат Пиратската серия,например малко Индианци(чероки,команчи и т.н.)Също и малко повече войници,например някоя битка или някое селище.Но за съжаление от ЛЕГО спират Пиратската серия :(  Вече няма да има Арсенала на войника или Оцеляването на пирата,постепенно ще спрат и дрегите сетове,ще остане само големия кораб от тая година
Симеон Ангелов

_Oceanblue_

Цитат на: victorcito - 18, Януари, 2010, 02:53:50 PM
Аз очаквам да спрат да правят серии от филми, защото е досадно и тъпо. Какво? Да направят серия Уилоу, серия Карибски пирати ... и така докъде? ЛЕка полека хобито ни ше се превърне в подразделение на Хасбро и Марвел. Ще започнат да се преливат функции и прочее .. А в старите теми има толкова хляб - да вземем едно класическо Лего от серията пирати - може да се набрави битка с морско чудовище, остров с привидения и призраци, да се добавят освен пирати и войници примерно местни хора (продължение на Islanders), да се направи пристанищен търговски град (има само пиратски и военни градове засега), да се добави вулканичен остров, Галапагос, карибско крайбрежие с палми - изобщо бол теми :)

А те какво правят - Хари Потър. Вярно, това продава. Но дали това е смисъла?

Аз честно казано съм разочарован от новите пирати . Съгласен съм с теб , че тази тема може много да се доразвива . Много ми се иска един  Pirates Village  и една по-солидна и мощна фортификация , но ще има да чакаме .

А пък Lord of the Rings серия ще е супер  .... 8)

Nathrezim

Ами на не е втората световна. но имам предвид нещо военно не казвам да е точно воийната просто от него период имам предвид а колкото до римляни, елини и т.н. много добра идея бих се радвал да я видя еализирана ще бъде интересно с картагенските слонове  :o

legoboss

Не мислите ли че е наи-добре да се върнат 10-15годинки назад и да си продалжат сериите от тогава а?Тея новите всички са адски измислени че и повечето вече хич не докарват на ЛЕГО

man4est

Днеска видях сетовете за лего принца на персиа и са зачудих за какво са го направили,а пък и според мен лего halo е по добра идея.

victorcito

Или поне да направят една серия Legoland Classic или както там искам да я кръстят - за добрите стари маниаци като НАС

vladoniki

Цитат на: victorcito - 20, Януари, 2010, 03:22:09 PM
Или поне да направят една серия Legoland Classic или както там искам да я кръстят - за добрите стари маниаци като НАС
Подобна е идеята на преиздаването на старите сетове отново. :) Повечето стари сетове (по-интересните) излизали си имат аналог и днес, но под различен номер и на космическа цена, да не говорим, че са почти неоткриваеми - явно са изключително малко бройки само за специалните Лего колекционери. :)

man4est

Напълно съгласен съм,старите сетове са на нечовешки цени особено по известните теми.