• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Мини фигурки Серия 3 - БЕЗПЛАТНО от БоХоби!

Започната от vladoniki, 27, Януари, 2011, 11:49:48 AM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

vladoniki

Благодарение на Тодор от БоХоби ще получим 12 безплатни колекционерси мини фигурки от серия 3 - 8803. :) Фигурките са предоставени специално за потребителите на Лего Мания БГ!

За да получите безплатна фигурка трябва:
- Да сте регистриран потребител на Лего Мания БГ от преди 01 Януари 2011г.
- Да имате поне 3 /три/ мнения във форума, написани преди 01 Януари 2011г.
- Да сте между първите 12 пуснали мнение в тази тема, за да си запазите мини фигурка.

За потребителите, които живеят в София получаването на фигурките ще е само на място при мен в гр. София, жк. Лагера. Ако нямате възможност да дойдете до тук, за да си получите фигурката, моля не се записвайте в тази тема - друг вариант за получаване няма.

Ако живеещите извън София фигурката ще бъде изпратена чрез Еконт Експрес, с транспорт за сметка на получателя, тоест вие трябва да заплатите куриерската услуга. Доставката обикновено струва около 6-7 лв. и тя се определя от куриерската фирма, а не от мен. Потребители, които не са готови да заплатят стойността на транспорта няма смисъл да се записват в темата. Фигурките ще ги изпратя около 2-3 Февруари 2011г., тоест потребители, които искат да получат фигурката си с куриер, трябва да са се записали в тази тема и да са ми изпратили точния си адрес на ЛС преди 02.02.2011г. Адресът трябва да е в следния вид:

Име Фамилия
Населено място
Точен адрес
Мобилен телефон

Други варианти за изпращане не мога да предложа!

Разпределянето на фигурките ще е на случаен принцип - никой от нас няма да знае каква фигурка ще получи! Всеки записал се потребител има право само на 1 /една/ мини фигурка!

Най-бързите печелят!

Тодор, БЛАГОДАРЯ от името на всички потребители на Лего Мания БГ!

ПС В този пост ще добавям запазените мини фигурки, по ред на записване:

1. vladoniki - Запазвам си 1 за мен!  ;)
2. mirbg - ПОЛУЧЕНА
3. gogo29 - ПОЛУЧЕНА
4. hooky - ПОЛУЧЕНА
5. ili_don - ПОЛУЧЕНА
6. Morpheus - ПОЛУЧЕНА
7. .::Lubo::. - ИЗПРАТЕНА
8. Nathrezim - ИЗПРАТЕНА
9. icefire3 - ИЗПРАТЕНА
10. maniak666 - ИЗПРАТЕНА
11. minichamps - ПОЛУЧЕНА
12. pecataD - ПОЛУЧЕНА

ВСИЧКИ ФИГУРКИ СА РАЗПРЕДЕЛЕНИ!

mirbg

gogo29

hooky

Една и за мен. :) Благодарности на Владо и БоХоби за хубавия подарък. :)
Николай Алексиев
Brickset колекция

ili_don

Morpheus

И аз си запазвам една. Благодарности на екипа на БоХоби за жеста.

.::Lubo::.

Любомир Маринов

http://www.youtube.com/user/tyranno41
Рождена дата 17 януари

icefire3

Златин Шишков

maniak666

vladoniki

Адресът трябва да е в следния формат:

Име Фамилия
Населено място
Точен адрес
Мобилен телефон

, за да приемат пратката от ЕКОНТ.

PecataD

Офф изглежда , че аз няма да мога да си взема ,, запази я за някои по настоятелен от мен  ;D  :'(  :-X  :P
Петьо П.Д.
MY BRICKSETTM

minichamps

PecataD

Аз си запазвам една. Владо пиши ми на ЛС да ти кажа нещо !! Кой ще ми я вземе !!
Петьо П.Д.
MY BRICKSETTM

mrcastle

Аз реших да не си взимам.То пътя ми е 4 лв няма смисъл. ;D Все пак аз ще съм 13тия утре ще си взема от Бо Хоби при това Тодор може да ми даде да си избера като миналия път нали съм редовен клиент. ;)