• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Мини фигурки Серия 3 - БЕЗПЛАТНО от БоХоби!

Започната от vladoniki, 27, Януари, 2011, 11:49:48 AM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

mirbg

icefire3

оо браво и на двамата много са хубави.Винаги съм искал да ми се падне елфа заради две причини-ушите и щита е много як....а на бейзболиста ме кефи екипа :)
Златин Шишков

mrcastle

Цитат на: vladoniki - 29, Януари, 2011, 06:54:54 PM
Снощи си я отворих - падна ми се Елфът.

Някой друг да се похвали?
:o И аз го искам.Какъв късмет само.Аз го харесвам заради щита,лъка и наметалото, абе целия ме кефи. ;D Вчера като ходих до Бо Хоби си взех 2 фигури и ми се паднаха рибаря и хавайката.Още една жена в семейството. :D

minichamps

PecataD

Елфът е страхотен ,, много готин простоо ..  :o
Петьо П.Д.
MY BRICKSETTM

icefire3

Владо днес ще ги пращаш нали? Моляте прати ги днес за да имаме поне едно хубаво нещо преди училище моля теее :P :D  ;D
Златин Шишков

vladoniki

Днес ще изпратя фигурките за .::Lubo::., Nathrezim, icefire3, maniak666. Утре ще са при вас. :)

Nathrezim

icefire3

Благодаря много на теб и на Бо хоби :)  :D ще я очаквам с нетърпение  :D ;D ;)
Златин Шишков

vladoniki

Изпратих фигурките на .::Lubo::., Nathrezim, icefire3, maniak666. Утре ще си ги получите. Чакам да се похвалите. :)

hooky

Николай Алексиев
Brickset колекция

PecataD

Петьо П.Д.
MY BRICKSETTM

icefire3

На мен ми се падна бейзболистът! И ме кефи :D Пристигна още в 10 часа. Баба ме събуди с хубавата новина и аз бързо го отворих :D
Златин Шишков

maniak666

Аз ходих и ми казаха, че са ми забравили пратката в буса и като се върне към 5 часа да ида да си я взема .  >:(

PecataD

Айс честито на мен утре брат ми ще го вземе (ако Владо е свободен) надявам се да уцеля някоя готина минифигурка :)  ;)
Петьо П.Д.
MY BRICKSETTM