• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Какво трябва да има в един ЛЕГО град!?!

Започната от pleomaxbg, 02, Януари, 2010, 03:51:52 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

legostef

В моя град освен улици и една къща, има още и ледена пързалка (човечетата с кънките са от адвент календара), зоопарк (с маймунки, крокодил, акула, куче, 2 коня, паяци, папагали и риба), кино, кметство, паркинг, бензиностанция, пицария, полиция и малко сметище. В близост до града (на един шкаф, който е близо до любимата ми лего-маса) има къмпинг с една каравана и една палатка (от Индиана Джоунс). Мечтая си да имам още площ, за да си сложа самолета и кораба  ;)
Стефан Генчев

vladoniki

Цитат на: legostef - 14, Януари, 2010, 08:52:35 PM
В моя град освен улици и една къща, има още и ледена пързалка (човечетата с кънките са от адвент календара), зоопарк (с маймунки, крокодил, акула, куче, 2 коня, паяци, папагали и риба), кино, кметство, паркинг, бензиностанция, пицария, полиция и малко сметище. В близост до града (на един шкаф, който е близо до любимата ми лего-маса) има къмпинг с една каравана и една палатка (от Индиана Джоунс). Мечтая си да имам още площ, за да си сложа самолета и кораба  ;)
ммм, звучи стахотно.  ;D С някоя снимка няма ли да се похвалиш?  ;D

pleomaxbg

снимки!снимки! снимки ! снимки ! хахха дай да видиме!

legostef

С удоволствие! Само трябва да разбера как да качвам снимки. Така де, ще потренирам малко и се надявам, че ще се справя
Стефан Генчев

vladoniki

Цитат на: legostef - 14, Януари, 2010, 09:05:41 PM
С удоволствие! Само трябва да разбера как да качвам снимки. Така де, ще потренирам малко и се надявам, че ще се справя
Ако не се справяш с качването на снимките тук, тогава погледни тази тема

А най-пподходящото място за показване на града е ТУК, освен ако не искаш да пуснеш нова тема. :) Ти решаваш. :)

П.С. Аватара ти е уникален! Кефи яко. :)

legostef

току що се регистрирах в snimka.bg. Само че сега снимките ми станаха малко тъмни, а със светкавица пък има много отблясъци. Ще ги снимам през уикенда на дневна светлина. Очаквайте включване!
Между другото разгледах вашите снимки, които сте качили. Поздравления!
Стефан Генчев

vladoniki

Plamen1466

В един град е хубаво да има Музей-било той архелогически или природонаучен. И красиво изглежда в един град някаква историческа забележителност, като средновековен дворец или както при мене и Владо - свинкс :)
Пламен Диков

yavcho28

Абе кво и да има у градът една химическа тоалетна няма да е излишна
Явор Георгиев

koce1313

може и плаж също и хотел близо до него ;)
Костадин Росенов Драганов,Перник