• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Какво трябва да има в един ЛЕГО град!?!

Започната от pleomaxbg, 02, Януари, 2010, 03:51:52 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

pleomaxbg

Какви институци и сгради трябва да има в един град от ЛЕГО, подреждайте по важност: 1. жилища 2. поща 3.полиция и т.н.

vladoniki

Знаете какви сгради имам в моя град. :) Нещото, което в момента ми липсва е полиция. Нямам никакъв полицейски участък, но имам няколко полицая. :) Жилищата също са ми малко - само 1 къща. Освен стандартните пожарна и болница, имам и църква.
При положение, че градчето има пътнически влак е важно да има и гара. :)

Ще споделиш ли снимки на твоя град? Ще ми е интересно. :)

pleomaxbg

досега съм правил много градове, но в момента права нов който скоро ще е готов и се чудя какви сгради да заложа във втората част от града до сега имам:

-заведение(лего корнер)
-полиция
-градска управа
-3 жилища
-болница
-сервиз(лего корнер)'
-кула свързана с топъл тунел с болницата
-офис сграда ( би трябвало да има друга функция - неизмислена)

за тази част от града има място за още една сграда която да пресича ЖП линията с прелез и да има топъл тунел с 2тората част

2рата част си мисла да има 

-пожарна станция
-културен център със зала
-поща
-летище
-мини стадион
и до тук

давайте съвети!!!

vladoniki

Звучи страхотно. Готвиш голям град. :) Пускай снимки в работен стадии и ще помагаме с подредбата.

Нещо с морска тематика може да добавиш - пристанище, кораби... :)

pleomaxbg

няма да е голям, а просто компактен, а за морска не обичам много за това ако имате други идей.

Само да ми припомните как се ъплаудваха снимки във такъв вид форум, че съм забравил, ако е наложително ще исползвам сайт!!!

pleomaxbg

няма проблем само да направа и да прехвърля снимките аз имам рег в снимка.бг само малко време ми трябва  ;)

pleomaxbg

http://pleomax.snimka.bg/hobby/lego.458957 ГОТОВО след като е напълно готов ще Ви го покажа пак... и моля да давате съвети за още сгради

vladoniki

Уха, браво! Добре го даваш. :) С какво пространство разполагаш за целия град, или ще е на земята? Може да сложиш повечко пътища. :)

pleomaxbg

пътища нямам, а плоскости имам всичко ще е в зоната на плоскостите иначе няма да е хубав град... радвам се че се хареса... но ми трябват предложения за сгради!

vladoniki

Не знам с какви части разполагаш, но 1 църква няма да е излишна :)

pleomaxbg

аз части .... ;D имам много ...а за църквата да ще сложа!!! Друго да ти идва на ум!

vladoniki

...парк, градинка... нещо в такава насока :)

legoboss

Мен ако питаш - центарлана гара(имаш влак),едно пристанище или поне кеи или плаж ;)

_Oceanblue_

pleomaxbg

ммммм.... идеално - училище с библиотека и университет!