• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

С какво ново се сдобихте - похвалете се :)

Започната от vladoniki, 09, Декември, 2009, 07:28:09 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

maniak666

Виктор си казва, че е сглобил няколко сета и, че има части от еди кой си сет, така че е абсурд да са изляти + това при правенето на матрицата не вярвам да се е отпечатал толкова добре и надписа " LEGO"

victorcito

Частите са оригинални. Не търсете под вола - теле. :) няма да кажа на никой под 18 за нищо на света :)

maniak666

На идея си нямам откъде са, обаче щом казваш, че не искаш да казваш на човек под 18 години значи е нещо сериозно  ;D Обаче айде виж дали няма още лего, че много ме зариби, пък можеш да си сложеш отгоре 5-10 лв. Все пак 2 лв за тези части е смешна цена  ;)

shoker

Има6 SW ? Кога ще го листваш за продажба и можеш ли предварително да кажеш кой е сета ( не искам да съм нахален само моля)

vladoniki

И аз посетих тайното място на Виктор, резултатът е:

... срещу 5 лв.

victorcito

Хубавото на тайните места са, че са ... тайни :)

shoker

Леко е тъп момента с "тайни места"... Щом си е тайно говорете си на скайп за него. А тук кажете просто че е ново. Иначе хич не е тайно  :)

vladoniki

Цитат на: shoker - 06, Февруари, 2010, 07:49:57 PM
Леко е тъп момента с "тайни места"... Щом си е тайно говорете си на скайп за него. А тук кажете просто че е ново. Иначе хич не е тайно  :)
Не е ново, до колкото знам.  ;D Виктор е постнал условия - който отговаря да му пише.  ;D

Plamen1466

Абе тия двамата са се свързали с трафиканти на лего сигорно, тайния внос от Китай през България ;D Хахаха. shoker знаеш ли кое е това място, че не ми казват а ми е наистина много интересно :)
Пламен Диков

MONKI6

Пламене предлагам до ги проследим,че издивявам с тва тайно место  ;D
Симеон Ангелов

Plamen1466

Навит съм! Който ги хване преди нас да ги върже и да ги распитва ;D ;D ;D
Пламен Диков

shoker

Айде и аз съм съгласен че нещо с тия тайни места...   :D Ще ги проследим до това място и после ще завладеем богатсвата на Лего пещерата където ходат, сигурно паролата е името не некой сет а?

victorcito

:) Започвам да ми обичам, момчета!

Ако ще ме нападате, обаче - да знаете, че вече имам 72 пирата/войника/островитяни и ще ви е трудно - свички са въоръжени до зъби, имам и два затвора, така че ... внимавайте  :D ;)

Утре ще направя снимки на разширение пиратски кът. А колите ми и прочее town е насреща за размяна :)

Имам 2 уникални сета ... и никой не ги ще

shoker

Ми аз си харесах от колите ( мн ме кефат колите в лего) ма нема кво да ти предложа ние нали ще правим друга трампа  ;D а за пиратите аз па ще им пусна десантните совалки на републиката да ги изнесат  :D

victorcito

Да. Само чакам чарколяците, не искам да ти набутвам сет, дето му липсват 20 части. 2-5 е ОК, но повече не е много редно.

Ако решиш за нещо - съм насреща :)