• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

С какво ново се сдобихте - похвалете се :)

Започната от vladoniki, 09, Декември, 2009, 07:28:09 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

vladoniki

legoboss, да са ти честити! Чакаме снимки на влака!  ;D

legoboss

Мерси :D Само да пристигне влака и веднага го щраквам,че вече стана 2 седмици не мога да спа при мисълта че ще го имам ;D

vladoniki

2 нови сетчета - 6415 и 2872. Благодарско на Nathrezim!  ;D

:)

Nathrezim

maniak666

Блогадарение на Владо се сдобих с това чудно сетче а именно 6673 :

Също така и с водолазkata от 2536 който е в процес на "реставрация"  ;)

Мацето е пазено явно през годините  ;D

И благодарение на радо с 6671 :

1610 и 6641 :

П.П Всички комплекти са с идеално запазени кутии за което много се радвам !  :D

vladoniki

maniak666, да са ти честити! Само самолета е от мен.  ;D

maniak666

Цитат на: vladoniki - 03, Февруари, 2010, 07:47:16 PM
maniak666, да са ти честити! Само самолета е от мен.  ;D
Eе и мацето де !  ;)

vladoniki

victorcito

След кратко посещение на едно тайно място, се сдобих с една торба Лего бейсик в чисто ново състоние срещу 2 лева (139 тухли) и една торба с тотално разкостени части, които ми скъсаха нервите, за да ги оправя. В резултат на 100-ина допълнителни части, имам вече 3 сета от майнърс, първия си Star Wars (който ще продам скоро), 2 малки сета от рицарите и куп безполезни тухли (към 300 бройки), част от които огледала от сет Дискавъри, какъвто виждам за първи път! Утре - и снимки

pleomaxbg

Кое е тва място?? ;D Аз имам почти цялата колекция 'Дискавъри' без 2 сета..

victorcito

Бих ти казал на ЛС, ако си от София, имаш навършени 18 години и ми обещаеш да спазваш стриктно правилата, които ще ти кажа. Това - сериозно :)

[прикачен файл изтрит от администратор]

maniak666

На нас от "провинцията" неможеш ли да вземеш така разпарчетосани комплекти пък после ще си сложиш 5 - 10 лв за тебе  ;)

victorcito

Мога, стига да намеря достатъчно :) И не бих качвал цената, разбира се. Честно казано смятам да използвам това лего, пък и доста друго за много благодорна цел, за което ще ви информирам съвсем скоро  :D

maniak666

Цитат на: victorcito - 04, Февруари, 2010, 10:44:09 AM
Мога, стига да намеря достатъчно :) И не бих качвал цената, разбира се. Честно казано смятам да използвам това лего, пък и доста друго за много благодорна цел, за което ще ви информирам съвсем скоро  :D
Ами айде ако намериш драсни няколко реда, че ми трябва всякъкво лего за един проект, апък ако е с минифигурки и възможност за сглобяване на дадено сетче още по добре  ;). Може да ме намериш на скайп : picha_m8  ;D ;)

Plamen1466

На мене ми приличат на ляти тези части. Някой си е правил матрици и ги е излял просто. Един приятел от моя град прези година си боквално изля цял сет.
Пламен Диков