• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Обща поръчка от Luki´s Brick Store Германия ПРИСТИГНА В ГЕРМАНИЯ

Започната от bee_curtain, 22, Май, 2021, 04:56:06 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

mamun

Какво стана тук ? Върна ли ти някакви пари този, че ти с много липси се набута ?

bee_curtain

Откакто се оплаках в сайта му е заключен магазина. Не знам дали не беше заключен от преди това, но аз тогава погледнах. Няма отговор от никой още.

Боби

Цитат на: bee_curtain - 27, Юли, 2021, 05:29:40 PM
Откакто се оплаках в сайта му е заключен магазина. Не знам дали не беше заключен от преди това, но аз тогава погледнах. Няма отговор от никой още.

Не се занимавай с глупости, а отвори claim чрез Paypal, ако плащането е минало оттам. Искай частичен рефънд и изложи там нещата. Другото са размотавания и 'честната' дума на един продавач

Лично аз никога не бих отворил поръчка в този магазин, позовавайки се на фиитбековете, но това е отделна тема.  ;)

vvass

Цитат на: Боби - 27, Юли, 2021, 06:26:28 PM
Не се занимавай с глупости, а отвори claim чрез Paypal, ако плащането е минало оттам. Искай частичен рефънд и изложи там нещата. Другото са размотавания и 'честната' дума на един продавач

Лично аз никога не бих отворил поръчка в този магазин, позовавайки се на фиитбековете, но това е отделна тема.  ;)

Аз съм с Боби също за CLAIM, без да съм участник в поръчката.

Единственият начин да си прибереш кинтите.

Оня нека си мълчи като п.... :) 8) ;)

bee_curtain

Плащането е с банков превод. Като съм във Варна ще питам сайта какво правим. Сумата не е голяма. Но не е приятно така да се случват нещата.

Боби

Bricklink не носи отговорност. Слагай подходящия фиитбек и продължавай нататък... :(

За съжаление има и такива

"BrickLink does not have the ability to issue refunds. To file a chargeback or payment dispute, please contact your payment source directly.

Refund/Dispute Instruction Links:

PayPal Payments: please vist Problem with orders in PayPal's help center.
Debit/Credit Card Payments: please contact your issuing bank or credit card company to dispute the charge. "

mamun

Цитат на: bee_curtain - 27, Юли, 2021, 09:16:23 PM
Плащането е с банков превод. Като съм във Варна ще питам сайта какво правим. Сумата не е голяма. Но не е приятно така да се случват нещата.

А защо не си платил с пейпал ?

bee_curtain

Защото ми е по-удобно при тези поръчки да правя директен превод. С пейпал ще трябва да чакам да събера пари от всички, а така ще се забавим с поне седмица.

Цитат на: mamun - 27, Юли, 2021, 11:15:15 PM
А защо не си платил с пейпал ?

Боби

В грешка си, PayPal работи с банковата ти сметка. Дръпва парите бързо.Същото е като време, имаш по голяма сигурност.