• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Обща поръчка от Luki´s Brick Store Германия ПРИСТИГНА В ГЕРМАНИЯ

Започната от bee_curtain, 22, Май, 2021, 04:56:06 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

bee_curtain

Не съм доволен от германеца. На половината с поръчката съм, но му писах съобщение. Има липсващи части, старите части имат нужда от миене, а на някои има стикери. На две ръце за момента съм открил и пукнатини. Ще довърша и ще му пиша финален списък. Ще пусна и тук какво е положението.

mamun

vladoniki

Цитат на: bee_curtain - 02, Юли, 2021, 09:18:35 AM
Не съм доволен от германеца. На половината с поръчката съм, но му писах съобщение. Има липсващи части, старите части имат нужда от миене, а на някои има стикери. На две ръце за момента съм открил и пукнатини. Ще довърша и ще му пиша финален списък. Ще пусна и тук какво е положението.

Като гледам, коментарите, може и да не отговори. Изключително лоша обратна връзка, за съжаление. :(

bee_curtain

Късметлиите са Трайчо, Nerdcore, Dharizanov и Vladislav. Само те нямат липси. На Трайчо съм сложил ръка от моите запаси, защото едната беше спукана. На Luidgy също съм сложил моя ръка.
Липсите:
Luidgy
1 x  Hinge Plate 2 x 4 with Articulated Joint - Male - Part No: 3640 black - 0.04 eur
1 x  Plate, Modified 2 x 2 with Tow Ball Socket, Short, 4 Slots - Part No: 3730 black - 0.03 eur

Mamun
1 x Trans-Black  Plate 1 x 2  Part No: 3023 - 0.10 eur
1 x Plate, Modified 4 x 4 with 2 x 2 Cutout  Part No: 64799 black  - 0.10 eur

Cardiff
2 x Minifigure, Weapon Sword, Shortsword Part No: 3847 flat silver - 0.44 eur

Shizish
2 x Train Buffer Beam with Sealed Magnets and Plow Part No: 64415c01 black - 3.80 eur        сложил е подобни
1 x Window 1 x 2 x 2 with Fixed Glass Part No: 7026 red - 0.07 eur                                         липсва стъклото от 1 прозорец

СОВАТА
1 x Bracket 1 x 2 - 1 x 2 Part No: 99781 light bluish gray - 0.04 eur
3 x Technic, Liftarm Thick 1 x 2 Part No: 43857 light bluish gray - 0.36 eur

Dido
1 x Technic, Liftarm Thick 1 x 15 Part No: 32278 Dark Bluish Gray - 0.30 eur

Oneofall
1 x Tile, Modified 2 x 3 Pentagonal with Nexo Forbidden Power Shield Pattern - Horrible Hunger Part No: 22385pb061 Trans-Purple - 0.25 eur

SGB
1 x Container, Cupboard 2 x 3 x 2 - Solid Studs Part No: 4532a red - 0.25 eur
1 x Slope 33 3 x 4 Part No: 3297 Light Gray - 0.20 eur
1 x Slope 45 2 x 1 Part No: 3040 Trans-Green - 0.10 eur
2 x Slope 45 2 x 1 Part No: 3040 Trans-Yellow - 0.30 eur
1 x Train Base 6 x 34 Split-Level with Bottom Tubes Part No: 2972 black - 5.95 eur

Пишете ми дали искате да пращам пратките или ще чакаме развитие от човека. И най-вече - да искам частите или парите? Сега ще му напиша списъка, но като отговори ще искам да имам информация дали да искам пари или части.

Stormfury

Здрасти,

Може да пращаш частите на хората които изброих (моите, mamun, LUIDGY, СОВАТА, ОneOfAll, nerdcore + тези на DHarizanov (писахме си лични съобщения и той иска да си ги вземе от мен)).
Честно казано, аз не виждам смисъл да чакаме още 1 месец за по 1-2-3 части. Ако ти се занимава искай си рефънд.

Благодаря!

mamun

Лелееее този си е направо за негативен фийдбек. То бива, то може, ама толкова и такива грешки ...
Че и за скъпи влакови части ...

cardif

Ами и какво да се прави човеците няма да си имат оръжия, нищо няма проблем, моите и Shizish частите може да ги пращаш на адреса/пратих ти го на лично/  :-\, този е пълен бастун, повече от него няма да пазаруваме май...

bee_curtain

Изпратих пратките. Германеца ми писа вчера. Предложих му направо да върне пари. Сега очаквам отговор.

mamun

Отговори ли ти нещо ?
Като чета фийдбеците, които са му слагали, направо си е чудо, че ти е отговорил първия път ...

bee_curtain

Отговори още в същия ден като му пратих списък с липсите. Но от тогава нямам ново съобщение. Смятам, че ще отговори и ще оправи нещата. Но му написах, че предпочитам връщане на пари. Реално за мен вече е по-добре така, защото само на 1 човек не съм върнал още сумата.

OneOfAll

Този немец заслужава супер негативен feedback, не стига, че са зле частите ами има и фалшиви...
It's a new era. No rules, no destiny. Just utter and complete freedom.

bee_curtain

Пиши ми кои части са фалшиви. Аз днес ще потърся връзка със сайта да ги видя дали има някакви варианти за действие. Само негативен отзив ми се струва малко. От първия ден, в който отговори, не съм получавал други съобщения.

Цитат на: OneOfAll - 12, Юли, 2021, 10:11:40 PM
Този немец заслужава супер негативен feedback, не стига, че са зле частите ами има и фалшиви...

OneOfAll

Цитат на: bee_curtain - 13, Юли, 2021, 08:17:52 AM
Пиши ми кои части са фалшиви. Аз днес ще потърся връзка със сайта да ги видя дали има някакви варианти за действие. Само негативен отзив ми се струва малко. От първия ден, в който отговори, не съм получавал други съобщения.

Ами като цяло май няма и да отговори. Мисля, че видях един feedback, който пишеше, че не отговаря. Оказа се само едно 1х1 trans green, но на тези 1х1 може да се прокарат още фалшиви, уж ги прегледах ама знам ли .

mamun ми спомена, че при определен брой негативен feedback му затварят магазина така, че може пак да е нещо.
It's a new era. No rules, no destiny. Just utter and complete freedom.

mamun

Цитат на: bee_curtain - 13, Юли, 2021, 08:17:52 AM
От първия ден, в който отговори, не съм получавал други съобщения.

Ако погледнеш негативните фийдбеци, ще видиш, че масово се оплакват, че не отговаря повече

bee_curtain

Пуснах оплакване, сега ще видим какво ще стане.