• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Общи предложения

Започната от vladoniki, 11, Ноември, 2009, 08:07:21 AM

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

vladoniki

Цитат на: mrcastle - 04, Ноември, 2010, 08:30:21 PM
От извесно време гледам доло при статистиката че пише следното нещо:Обш Брой Публикации
Пише се общ някой трябва да вземе да го оправи макар, че всеки път като го вида ми става смешно. ;)

Благодаря! Не бях забелязал.  ;D Вече е коригирано. :)

Morpheus

Предлагам, ако има възможност да се запазват изпратените съобщения.

vladoniki

Цитат на: Morpheus - 04, Ноември, 2010, 10:49:09 PM
Предлагам, ако има възможност да се запазват изпратените съобщения.

Влизаш в профила си/Промени Профила/Настройки Лични Съобщения/Запазвай копие на всяко едно изпратено лично съобщение в моята кутия с изпратени съобщения - това е всичко. :)

Morpheus

Мерси, не съм много запознат с този вид форуми.

icefire3

здравейте...не знам дали е имало такова предложение но все пка ще питам.Можете ли да направите нещо като конкурс..тоест да кажем на тема.....кола и всеки прави различни колички и до еди си колко части и тнт нещо такова или пък размер нещо такова....не знам за възможностите ви но в един друг форум видях чеп равят такива конкурси и дават награди....да кажем първо място-хелито и лимозината (сета) второ-нещо по малко трето някакво малко сетче например-малка количка...а за участниците на 4,5,6,7 и тнт места по минифигурка....просто споделям..незнам как са устроили тези награди и дали въобще някой ги спонсорира или админа сам плаща....както желаете само питам имало ли е такива неща..ако не ....Ще има ли?
Златин Шишков

vladoniki

Цитат на: icefire3 - 09, Ноември, 2010, 06:31:09 PM
здравейте...не знам дали е имало такова предложение но все пка ще питам.Можете ли да направите нещо като конкурс..тоест да кажем на тема.....кола и всеки прави различни колички и до еди си колко части и тнт нещо такова или пък размер нещо такова....не знам за възможностите ви но в един друг форум видях чеп равят такива конкурси и дават награди....да кажем първо място-хелито и лимозината (сета) второ-нещо по малко трето някакво малко сетче например-малка количка...а за участниците на 4,5,6,7 и тнт места по минифигурка....просто споделям..незнам как са устроили тези награди и дали въобще някой ги спонсорира или админа сам плаща....както желаете само питам имало ли е такива неща..ако не ....Ще има ли?

Имаме си състезание, даже си имаме и наградени победители. Виж тази тема.

icefire3

аха добре  ;D ще има ли скоро още конкурси :P
Златин Шишков

vladoniki

Цитат на: icefire3 - 09, Ноември, 2010, 07:34:06 PM
аха добре  ;D ще има ли скоро още конкурси :P

tyranno41 има нужда от помощ за организирането на ново състезание. Може да се свържеш с него, ако имаш желание да помагаш. :)

.:LEGO:.

Moже да добавиш раздел конкурси там да се слагат всички конкурси
Д.Иванов

PecataD

Аз пък казвам едно така фонче на лего  ;) ;) :D :D
Петьо П.Д.
MY BRICKSETTM

vladoniki

Цитат на: .:LEGO:. - 05, Февруари, 2011, 01:43:54 PM
Moже да добавиш раздел конкурси там да се слагат всички конкурси

Всички завършили конкурси са в отделен раздел. :) А текущият е на челни позиции, за да се забелязва веднага. :)

PecataD

Имам идея минифигурки специални за сайта ни - ще стане яко ;)
Петьо П.Д.
MY BRICKSETTM

icefire3

Цитат на: PecataD - 08, Март, 2011, 08:12:10 PM
Имам идея минифигурки специални за сайта ни - ще стане яко ;)

Аз съм За!На мен ми харесва.А каква по точно е идеята ти и само лепенки или цели минифигурки.А кой ще ги направи ??? ;D
Златин Шишков

PecataD

Лепенки няма да е добре! Може би минифигурки, но няма как да се направят ::)
Петьо П.Д.
MY BRICKSETTM

vladoniki

Някой, някъде беше споделил идея да си имаме начална страница на форума. Е, вече е факт. Споделете какво мислите и дали е функционална?