• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Новият Bricklink - Какво мислите за новия дизайн ?

Започната от mamun, 09, Юни, 2016, 09:55:29 AM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Alkoholiker

Цитат на: ender - 28, Юли, 2016, 11:49:05 AM
ако си пазиш имейлите, може да я изровиш оттам ;)

И това го пробвах, но не стана. :) В крайна сметка намерих нужната информация от един чат, но си мислех, че bricklink пазят по-дълго информацията.

vladoniki

Как се запазват промени по "Wanted List-а?

Търся 4 части от даден вид, набавям 1 от тях и ми остават 3 бр, които все още търся. Как да редактирам позиция? Успявам да впиша 3 бр., но не мога да запазя:

goguma

При мен няма проблем, веднага щом въведа новата бройка на търсената част, отдолу на екрана автоматично ми излиза лента с опции

http://prikachi.com/images.php?images/77/8861077G.jpg

Цъкам "save changes"и всичко е ок

vladoniki

Цитат на: goguma - 04, Август, 2016, 03:08:56 PM
При мен няма проблем, веднага щом въведа новата бройка на търсената част, отдолу на екрана автоматично ми излиза лента с опции

http://prikachi.com/images.php?images/77/8861077G.jpg

Цъкам "save changes"и всичко е ок

Благодаря! И при мен излиза, само че, най-долу и не съм го забелязал.  :-[

До сега триех позицията и добавях наново...  :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Боби

vladoniki

Цитат на: Боби - 04, Август, 2016, 06:39:55 PM
Питай бре !!! :o

Питам отново... :)

Когато имам няколко списъка във Wanted Lists-а виждам колко лота има всеки. Но мога ли да видя колко е общият брой на частите? Първият лот съдържа 5 части, 2-рия - 3 част,....

Боби

Мисля че не. Ако това ще помогне може да превключиш на Classic --> Wanted List, излиза си стария интерфейс

Правилно ли съм разбрал? Общият брой на частите, а не повтарящи се от еднакви лотове, но в различни Wanted List-ти

Stormfury

Аз изобщо не можах да разбера въпроса  :D

Като цяло съм доста доволен функционалността на wanted list-a  8)

vladoniki

Цитат на: Боби - 25, Септември, 2016, 10:38:56 AM
Мисля че не. Ако това ще помогне може да превключиш на Classic --> Wanted List, излиза си стария интерфейс

Правилно ли съм разбрал? Общият брой на частите, а не повтарящи се от еднакви лотове, но в различни Wanted List-ти

В този лист има 2 лота (за по-лесно):

От 1-вия лот търся 1 част, от втория - 4 бр. Общо: 1 бр. + 4 бр. = 5 бр. части.

Горе пише 2 items found (това са 2-та лота), но никъде не  излиза, че търся общо 5 бр. части.

Имам друг лист с 141 лота - ръчно ли да сумирам частите от всеки лот или някъде може да ми ги покаже?
Как да включа Classic?

Stormfury

Сега вече те разбрах, да броя части не ги показва само лотовете, или поне и аз не можах да намеря къде :)

Боби

Ето как се сменява. На първата снимка натисни Classic, след това Wanted List и си готов, но и там мисля че това не ставаше ::)

vladoniki

Цитат на: Боби - 25, Септември, 2016, 11:34:46 AM
Ето как се сменява. На първата снимка натисни Classic, след това Wanted List и си готов, но и там мисля че това не ставаше ::)

Мерси, Боби! :)

И в класика не ги пише. Явно и преди не ги е показвало.  ;)

Боби

Няма защо!

Новия интерфейс е в пъти по добър, относно Wanted List-a   ;)

vladislav

някой откри ли начин как да правим общи поръчки с новия дизайн?

Stormfury

Да, като този дето отваря поръчката, вкарва всичко на ръка :)