• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Новият Bricklink - Какво мислите за новия дизайн ?

Започната от mamun, 09, Юни, 2016, 09:55:29 AM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

mamun

Какво мислите за новия дизайн на Bricklink ?
На мен лично ми е прекалено шарен и объркващ и нищо не си намирам да работи по начина който съм си свикнал.
Подозирам, че и далаверата с файловете за общите поръчки няма да работи вече ...

MorphyD

Ще разберем ... при следващата поръчка :)

Боби

Аз брика не мога да го заредя вече един ден :-\

П.С. Екстра е брика, нищо не мога да отворя, освен началната страница!!!

MorphyD

Вчера се отваряше, но днес верно цикли до 1 стр. и толкова...

JoaoNY

Цитат на: Боби - 09, Юни, 2016, 05:24:05 PM
Аз брика не мога да го заредя вече един ден :-\

П.С. Екстра е брика, нищо не мога да отворя, освен началната страница!!!

И при мен не отваря нищо друго, освен началната страница.
Вероятно имат още работа по него.

Emperor

Изобщо не съм доволен.Изключително много сривове има(пример: цял ден не мога да си влезна в профила,веднъж успях,но по нататък е невъзможно да продължиш с опциите.).Дизайна също е кофти,миш-маш от ненужна шарения и хаос.Старата версия беше в пъти по-добре изпипана и по-удобна.Лично мое мнение.
LEGO Star Wars collector!

"The dark side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural."
―Supreme Chancellor Palpatine

"Why, Master Yoda, what a delightful surprise! Welcome! Let me be the first to wish you Happy Empire Day!"
―Palpatine, to Yoda

Боби

Цитат на: JoaoNY - 09, Юни, 2016, 05:44:03 PM
И при мен не отваря нищо друго, освен началната страница.
Вероятно имат още работа по него.

Тази работа би следвало да са я свършили преди много време! Няма начин да не са го тествали достатъчно дълго време... :o

Змей

На мен новият Bricklink ми е ок и, когато достигне пълната си функционалност, всъщност смятам, че ще се ползва лесно. Но има едно "но" - аз съм нов user на сайта и не съм имала време да свикна на стария дизайн, съответно и да си изградя определен начин, по който да го ползвам.

Все още, обаче, работят по сайта - повечето вътрешни връзки дават грешка, въпреки, че показват наличие на добавени нови сетове или линкове към форуми.
Иначе - user friendly ми е, въпросът е да проработи както трябва.

mamun

Поредното нещо, което открих днес е, че в търсачката в локалния магазин (когато си отворил някой) не работи търсенето по големия номер, който носи и цвета в себе си
Работи само по този за вида част.

Поправете ме ако греша ....

И аз чий по дяволите би ти потрябвал бутон "Add Order Items To My Wanted List" в екрана на вече направена поръчка.
По скоро трябва да има Remove ordered items from my wanted list ...

mamun

Шок :)

Alkoholiker

Здравейте,

днес ми се наложи да потърся една стара поръчка (от ноември 2015) и не мога я намеря по никакъв начин в bricklink. Опитах какви ли не филтри в Order Placed, но без успех. Някой от вас да се е сблъсквал с този проблем или да може да каже къде бъркам? :)

vvass

Поръчките се изтриват автоматично след 6 месеца. ;)

vladoniki

Цитат на: vvass - 27, Юли, 2016, 07:37:20 PM
Поръчките се изтриват автоматично след 6 месеца. ;)

Така беше и със стария дизайн.  ;)

Alkoholiker

ender

ако си пазиш имейлите, може да я изровиш оттам ;)