• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Club smart SHELL стартира с нова колекция от 3.08.15

Започната от skapula, 29, Юли, 2015, 03:26:03 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Stormfury

Аз вече се сдобих, с 40194, 40195 и 40196, останаха само количките :)

opellego

Вече и аз съм в играта.

JoaoNY

И аз се уредих с тези, които са с фигурки  и цистерната, даже ми се повтарят, сега остава да си набавя и количките.

opellego

DMitar

Цистерната и FERRARI F12 BERLINETTA са уникално добри  :o !

Чудя се дали има разни фенове на Лего колички!?

Мисля, че Мартин Спасов от Младост събираше Лего колички, но не знам дали още го прави. Ако някой има, бих се изкефил да качи малко снимки на официални и МОС, наредени и строени  :D

Димитър Иванов, София
Фен на Лего Стар Уорс!
http://brickset.com/search/?ownedBy=DMitar

Yoda: Stopped they must be; on this all depends. Only a fully trained Jedi Knight, with the Force as his ally, will conquer Vader and his Emperor.

vasilam

Днес взех на малкия Бокса. Еми супер паянтово се разглабя основата. Докато го сглобявахме, сивите панели поне 10 пъти ми останаха в ръцете.

Stormfury

Цитат на: vasilam - 09, Август, 2015, 09:27:17 PM
Днес взех на малкия Бокса. Еми супер паянтово се разглабя основата. Докато го сглобявахме, сивите панели поне 10 пъти ми останаха в ръцете.

М да, нещо не са го измислили добре :)

HarryTO

Аз днес се сдобих със сетовете с човечетата и останах доста разочрован от факта, че торсовете не са принтирани, а трябва да си играем със стикери. Да не говорим, че няма и да се задържат дълго. Оптеделено ми убиха кефа.

opellego

Мда, това и аз го отбелязвам като минус.

opellego

Една синичка:

opellego

Бензиностанцията:

DMitar

Принтирани торсове на човечета  :o :o :o  ::) :-X !

Някак срамно е такава сериозна марка като ШЕЛ, богата международна компания, да не може (не иска) да направи нещата както трябва. Ако ще да ги дадат на друга малка компания да ги принтира, но само и само да използват марката Лего, за да привлекат специално внимание / да покажат топ продукт под тяхната шапка е жалко.

Моделите са добри, харесват ми, но не само човечетата, а всичко трябваше да бъде принтирано, за да бъде специално, ексклузив, силно желано, колекционерско  :-[.
Димитър Иванов, София
Фен на Лего Стар Уорс!
http://brickset.com/search/?ownedBy=DMitar

Yoda: Stopped they must be; on this all depends. Only a fully trained Jedi Knight, with the Force as his ally, will conquer Vader and his Emperor.

toddybear

Цитат на: DMitar - 13, Август, 2015, 02:37:14 PM
Принтирани торсове на човечета  :o :o :o  ::) :-X !

Някак срамно е такава сериозна марка като ШЕЛ, богата международна компания, да не може (не иска) да направи нещата както трябва. Ако ще да ги дадат на друга малка компания да ги принтира, но само и само да използват марката Лего, за да привлекат специално внимание / да покажат топ продукт под тяхната шапка е жалко.

Моделите са добри, харесват ми, но не само човечетата, а всичко трябваше да бъде принтирано, за да бъде специално, ексклузив, силно желано, колекционерско  :-[.
От комерсиална гледна точка не си прав за жалост. Ако не е лего интересът ще е далеч по-малък. Той и без това не е кой знае какъв.

opellego

Аз съм доволен, детето им се радва.
Мисля че можеше да ги дават подарък вместо пари, но така са решили.

Боби

Определено трябва да ги дават подарък на този, който е решил да сипе от калпавите им горива :D :D Дори и тогава обаче, не съм сигурен че ще възползвам от това  ;)  Това разбира се си е мое мнение...