• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Club smart SHELL стартира с нова колекция от 3.08.15

Започната от skapula, 29, Юли, 2015, 03:26:03 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

DMitar

Да, първоначалната представа на човек като ги види, е да си помисли, че са подарък ако сипеш определено количество гориво/точки. Но, лошо няма и да продават, тъй като не всеки спира за гориво, или пък иска от тяхното гориво  ;D.

Но тук за мен въпроса не е качеството на горивото или дали го продават/подаряват. Мен ме ядосва това, че две световни, така да се каже "премиум" компании да направят хубави и тематични модели, и да сложат тези стикери навсякъде, даже и върху човечетата е чисто и просто срамота.
Димитър Иванов, София
Фен на Лего Стар Уорс!
http://brickset.com/search/?ownedBy=DMitar

Yoda: Stopped they must be; on this all depends. Only a fully trained Jedi Knight, with the Force as his ally, will conquer Vader and his Emperor.

opellego

Цистерната:

opellego

Вече зарежда колите:

opellego

F12:

toddybear

Аз вчера взех финиша. Някой има ли формулата да каже как е? Тя ми е най-интересна от това което нямам.

opellego

Като всички останали - прилична, с лепенки и механично моторче.

opellego

512 S:

HarryTO

opellego

Да колега, даже детето ми дава зор за още :)

HarryTO

Аз лично, не се израдвах както очаквах, 4 от сетовете вече ги имаме,  но май ще приключа с придобивките от шел

skapula

Тази вечер ще ги сглобим  :D
........... преди малко сглобихме цялата серия. Аз, нямам забележки към лепенките на фигурите. За нас беше удоволствие да ги залепим поозначените места. Като качество- също нямам забележки. Единствено, което имам като забележка е цвета на частите. Особено на червения цвят-много са ми постни- но това е вече обичайно-да спестяват от боята. Все пак, децата са щастливи  :)

opellego

opellego

Стига толкова.
Мисля да кажа на детето че вече ги няма по магазините защото ако продължавам ще се задръстя :)

skapula

Ти почти си дублирал цялата серия.
Аз, онзи ден, щях да зареждам гориво, но"мама" ме отряза да не купувам от количките и ми наложи ултиматум.  :-X