• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

С какво се сдобихте досега? - 2015г.

Започната от mrcastle, 05, Януари, 2015, 04:39:24 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

OneOfAll

It's a new era. No rules, no destiny. Just utter and complete freedom.

goguma

vladoniki

Stormfury

Това да не е този от OLX, за около 140 по спомен? Честито за придобивката! :)

vladoniki

Цитат на: Stormfury - 05, Ноември, 2015, 09:55:07 AM
Това да не е този от OLX, за около 140 по спомен? Честито за придобивката! :)

OLX, точно, но - 105 лв. Отличен е, много съм доволен :)

vasilam

...... ей опасен си, не пропускаш Техник сет. Не съм гледал частите, но това оранжево........  :D Гледах клип как може да се махнат веригите и да се сложат гуми.

vladoniki

Цитат на: vasilam - 05, Ноември, 2015, 06:22:59 PM
...... ей опасен си, не пропускаш Техник сет. Не съм гледал частите, но това оранжево........  :D Гледах клип как може да се махнат веригите и да се сложат гуми.

Ааа, логиката при мен е по-различна - оранжевото е ценен цвят. На времето имаше само Унимог и 9398, в които се намираше по нещо оранжево и цените бяха потресаващи. Спомням си как дадох 20 Евро за 2 прости техник гредички в оранжево, a именно 1 x 11, за да си направя цветовата модификация на 9398. :) От тогава оранжевото ми е слабост. По тази причина много ме радват и новите разделители в оранжев цвят, които последните години станаха масово явление.

Геометрията на окачването при този сет не е подходящо за монтиране на гуми (поне не без модване) - има проблем, като при Унимога - сходимостта не е правилна, поради вдигнатото окачване. Но няма и да го модвам - за части ще е.

Утре ще взема и самолета - 42025, очаквам да ме изгонят от вкъщи...   :-X

vasilam

Аз ще те приютя, но ще вземеш Техника  :D

vladoniki

mnachevg

Ееее кога успя и да го сглобиш...  :D

Боби

Нови придобивки...

Боби

още...

vasilam

По принцип не качвам нещата, които взимам за детето, но ще споделя този хубавец. Моето мнение е, че не е лош, но честно казано не разбрах за какво си дадох 70-те лева. Като гледам и малкия много не го отразява, макар че голям рев падна в магазина. Честно казано съжалявам, че си дадох парите.

ender

Цитат на: vasilam - 08, Ноември, 2015, 01:36:58 PM
По принцип не качвам нещата, които взимам за детето, но ще споделя този хубавец. Моето мнение е, че не е лош, но честно казано не разбрах за какво си дадох 70-те лева. Като гледам и малкия много не го отразява, макар че голям рев падна в магазина. Честно казано съжалявам, че си дадох парите.

Аз се сдобих с General Grievous, и не съжалявам. За разлика от човешките фигурки, на него му отива да е кокалест и с "тънко" кръстче, и цялостния ефект е доста добър. Вярно, не става за игра, но седи доста впечатляващо на бюрото в офиса :)

IRadev

С последните части се оформиха тези -

придружени от тези -

Гаргойлът е уникален - главата има принт и под "шапката". На картинката не се вижда, но и самата "шапка" е с принт. Жалко, че на гърба няма нищо.
Фен на всякакви Lego замъци и Star Wars Clone Wars
Колекция - Brickset
Снимки Flickr
SPACESHIP!!!