• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

С какво се сдобихте досега? - 2015г.

Започната от mrcastle, 05, Януари, 2015, 04:39:24 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ender

прилича на моя, ама трябва да дойда да го видя на живо... така не съм сигурен ::)

vladoniki

Цитат на: ender - 28, Октомври, 2015, 11:55:13 AM
прилича на моя, ама трябва да дойда да го видя на живо... така не съм сигурен ::)

Радвам се, мистерията е разгадана! Адаш, честито! Сетът е в отлично състояние, инструкциите - също, единствено кутията му е флатната. Сетът е в сигурни ръце, не се притеснявай.  ;)

mamun

Цитат на: vladoniki - 28, Октомври, 2015, 12:08:04 PM
Радвам се, мистерията е разгадана! Адаш честито! Сетът е в отлично състояние, инструкциите - също, единствено кутията му е флатната. Сетът е в сигурни ръце, не се притеснявай.  ;)

Хаха сега ако разгадаете и как е дошъл при теб  :D

ender

Някой е казал "Карай го към София, за оня Владо с многото Лего"
Явно адаша е по-известен ;)

Майтапа настрана - не съм в България, и г-н Никифоров любезно се съгласи да влезе в ролята на закупчик/приемчик :)

mnachevg

vladoniki

Цитат на: mnachevg - 28, Октомври, 2015, 12:45:53 PM
Тоест ни подхлъзнахте...  ::)

Въпрос на гледана точка. :) От мен излезе с идеята за шега. Това е един от ключовите сетове на Лего за всички време и винаги си заслужава да бъде показан и видян.  ... близо 6000 части на едно място, вложени в един строеж... своеобразен рекорд на Лего за толкова голям оригинален комплект.

mamun

хахаха добре че някой от нас не си го "позна" ;)

vladoniki

Цитат на: mamun - 28, Октомври, 2015, 01:01:46 PM
хахаха добре че някой от нас не си го "позна" ;)

Винаги трябва да има някаква закачка, която да породи поне една усмивка.  ;)

Идеята за тази "закачка" беше моя и съвсем спонтанна.  :)

javor

Мина доста време откакто не съм си купувал нов сет, но от вчера съм собственик на WALL-E  :)

Остава да му стабилизирам врата малко по някой от известните начини или да изчакам официалния "пач" на Lego и евентуално да им досаждам да ми пращат части.
Явор Шиков, гр. Ямбол
http://brickset.com/search/?OwnedBy=jshikov

ender

HarryTO

От днес съм горд собственик на първия си влак - 10233.

opellego

neliaspa

Цитат на: javor - 28, Октомври, 2015, 03:42:36 PM
Мина доста време откакто не съм си купувал нов сет, но от вчера съм собственик на WALL-E  :)

А как се сдоби с тази красота? И срещу колко? Че моето момче отдавна му се радва...
София, жк. Хаджи Димитър

javor

Цитат на: neliaspa - 28, Октомври, 2015, 08:22:44 PM
А как се сдоби с тази красота? И срещу колко? Че моето момче отдавна му се радва...
От Amazon.co.uk за 120 лева с доставката през Gabco. Май се очертава да трябва да поръчвам още едно за Коледа.
Явор Шиков, гр. Ямбол
http://brickset.com/search/?OwnedBy=jshikov

Stormfury