• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

С какво се сдобихте досега? - 2015г.

Започната от mrcastle, 05, Януари, 2015, 04:39:24 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

vladoniki

iorun

Сууууперскоо , честито.
Страхотно кефче

vasilam

Влади чакам РЕВЮ  :D. Иначе честито!

opellego

vladoniki

Мерси! Всъщност не планирам да правя представяне на сета. След като видях review-то на Jim (връзка), съм сигурен, че е включил изключително изчерпателно всички важни акценти на сета. Да не говорим за отличните снимки. А това в края на мнението му, направо ме разби:

"

• 2 hours of unboxing and taking pictures of contents
  • 10 hours of building
  • 3 hours of photo processing
  • 18 hours writing the review
  • 2 hours on construction site
"

Преди малко отворих кутията и разгледах инструкцията. Това, което ми направи впечатление е доста нереалното окачване на предните два моста и интересното, но отново нереално окачване на задните мостове. В интерес на истината, чакам с нетърпение да се появи и инструкцията за Б модела - изглежда не по-зле от основния модел, даже ми допада повече 2-мостовият вариант.

При бързият поглед на инструкцията, открих и два изцяло нови елемента, за появата на които се надявах тайно отдавна - "полезнотийки" разни. :)

Stormfury

Тъкмо се радвах, че си събрах едно старо сетче, и се оказа, че са ми пратили 2 грешни части :(

minichamps

Да се похваля и аз с нещо от днеска,,,, :D

HarryTO

Бях си обещал драстично да намаля разхода за лего, но не се сдържах и се сдобих с един красавец - Maersk Triple E-Line  :D. Сърбят ме ръцете да го отворя, но трябва да ми остане малко повече време за него.

mnachevg

ender

Така става като ги има в близкия супермаркет...

Stormfury

Ехе супер са, и аз искам да ги събера тези :)

П.П. Сподели малко информация как по-точно се сдоби с тях ? :)

ender

Хаха, с удоволствие, но няма да ти е от полза...
Tesco, който ми е на път от работа към вкъщи, ги има в огромни количества (3-4 кутии)
Уви, това се случва в Англия...

Боби

Цитат на: ender - 16, Септември, 2015, 06:54:12 PM
Хаха, с удоволствие, но няма да ти е от полза...
Tesco, който ми е на път от работа към вкъщи, ги има в огромни количества (3-4 кутии)
Уви, това се случва в Англия...

Все пак е нещо. От Теско има възможност да се поръчва онлайн  ;) Който има желание може да го направи

ender

Цитат на: Боби - 16, Септември, 2015, 07:15:03 PM
Все пак е нещо. От Теско има възможност да се поръчва онлайн  ;) Който има желание може да го направи
не знам дали доставят до БГ... иначе тук наистина са навсякъде - Tesco, Argos, John Lewis, Toys R Us...

opellego

2 Малки: