• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

С какво се сдобихте досега? - 2015г.

Започната от mrcastle, 05, Януари, 2015, 04:39:24 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

mnachevg

И аз съм на мнение, че магнитите държът доста здраво и няма проблем да дърпат много вагони.
Но колкото повече вагони слагаш толкова по-бавен ще става влака  :)

skapula

Цитат на: opellego - 30, Януари, 2015, 08:25:07 PM
Да ти кажа колега нещо съм хремав и сега го сглобих ама без грам натроение, детето прави всичко възможно влака да не е на релсите и се опитва да ме дразни, но да се надяваме че с времето нещата ще се подредят в правилната посока :) Иначе супер че може да контролира много влакове. Хареса ми колко красиво е направено задвижването. Чудя се това ли е максимума на магнитите - 2 вагона. ( дали ако стане с 4 вагона примерно ще го държат прикачен )

Имам 2 сета& 60052  и 7939- 6 вагона без проблем ги дърпа. И моят бандит (на почти 4 години) се опитва да засилва на завоите, но до сега не са дерайлирали вагоните.  :) Силиконовите  пръстени на колелата  на локомотива са в голям+ за сцеплението.

mnachevg

Голямо дирене му направих на този сет, защото когото го имаше по магазините нямах интерес към него.
И все пак успях да си го намеря нов.

mrcastle

Честито аз го имам не е нов закупен е от Владо. Страхотен е слагаш един мотор и по вода. :D

mrcastle

Ето още ново лего от новите сетове:

mnachevg

Честито, "Детективския офис" е много добър! Завиждам ти  ;)

ender

да попитам откъде точно се сдоби с новия modular - чужд сайт, тук някой?...

иначе серията ни съвпада, като го изключим него - уникални сетове :)

mrcastle

mnachevg знам много е добър не се сдържах и го грабнах на момента. :P ender Бо Хоби е сайта наш си е. Защо пък като го изключим мисля, че е поредната успешно измислена сграда.

ender

Ахаха, вярно че изглежда така написано... Като го изключим, щото още го нямам  :-[

vasilam

vladoniki

Цитат на: vasilam - 04, Март, 2015, 06:09:46 PM
И аз да се отбележа с 42029

Честито! Голяма работа е. А, като знам колко го чака, как издържа...  ;)

vasilam

Не питай Влади, месец и половина стоя над секцията  :D. Не е лош, но май вече ще го разглобявам. Все пак го взех заради болшинството червени части. Направи ми впечатление, че в този сет са икономисали от картон, инструкциите и лепенките не бяха в отделен плик с картонена подложка.

mnachevg

Пак да се отбележа  :D - трябва да почна да се ограничавам, че сме едва март месец  :-X

opellego

Цитат на: opellego - 29, Януари, 2015, 09:18:07 PM
Чакам от доста време детето да порасне за да дойде на годините за нещо по-сериозно. Е не мога да чакам още 3 години докато стане на 6 примерно. :)

И едни релсички :