• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Лего изложение

Започната от MorphyD, 29, Май, 2014, 02:04:20 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

MorphyD

Чувам някакви слухове, че в Сердика център щяло да има Лего изложение. Имате ли представа кога точно ще се състои. Моите птиченца разправят, че ще е от 1 до 8 юни???

Emperor

Ще се проведе от 31 май до 8 юни на етаж -1 в Сердика център, гр. София.
На изложението ще можем да видим макет на оживен ЛЕГО град,модели от филмите Стар Уорс, механични коли и камиони Техник и програмируеми роботи Mindstorms!
LEGO Star Wars collector!

"The dark side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural."
―Supreme Chancellor Palpatine

"Why, Master Yoda, what a delightful surprise! Welcome! Let me be the first to wish you Happy Empire Day!"
―Palpatine, to Yoda

Vasi

Кой го организира?

1616

охо това ще е интересно

Emperor

LEGO Star Wars collector!

"The dark side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural."
―Supreme Chancellor Palpatine

"Why, Master Yoda, what a delightful surprise! Welcome! Let me be the first to wish you Happy Empire Day!"
―Palpatine, to Yoda

mamun

Аз в неделя съм планувам да водя децата :)

vaseto_lego

Да, Lebgo го организират, ето всичката информация:

Vasi

Искате ли да направим една сбирка на форума на това изложение и да се запознаем (Хапнем)? :)

alex

Лично аз се радвам много на изложението и мога само да похваля колегите от Лебго. Не е никак малко да се направи подобно нещо, и то в България. И тази година ще намина като посетител, пък някога ще се зарадвам и двата форума да се обединим за един голям Брикфест.
В Австралия (понеже 2 момчета от там с радост ми помагат с "осветлението" на моето лего) са едва 12 клуба, но всеки един от тях с радост помага, когато някои от тях прави изложение. Било то с маси, тухлички или помощ при сглобяването.
Освидетелстван Lego маниак - http://www.brickset.com/search/?ownedBy=alezzi1

lamqtacufi

И ние ще го посетим задължително...дано пак да има някаква инициатива за децата-изобретатели... :)

martis77

задължително ще се посети!

Иван

inline

Днес бях с момчетата да изложението. Много се разочароваха, че самият град беше зад една ограда в стъклена кутия и не можеш да се доближиш. Гледаха го от около 2-3 метра. Иначе роботите поне можеше да се пипнат д се види кое как работи и е направено. Хубаво беше че имаше магазин до изложението за да намалим разочарованието.

MorphyD

Миналата година май имаше доста проблеми с изчезването на части и минифигурки и предполагам заради това е оградено...

mamun

е то хубаво, ама как се очаква да се види нещо от 3 метра ?
Почвам да се разочаровам преди да сме отишли.
Аз цяла седмица обяснявам на сина ми как ще видим град с къщи,коли и влакове.  :-[