• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

С какво се сдобихте досега? - 2014г.

Започната от mrcastle, 03, Януари, 2014, 12:50:23 AM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Qui-Gon Jinn

Цитат на: Иван - 14, Май, 2014, 10:32:46 PM
Последното ме изуми.ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!! С радост да си я ползваш тази страхотна минифигурка. 8)

Благодаря, но главата на самия клонинг е малко калпава горе и шлема може да се махне много лесно, което ме вбесява.

Цитат на: Nathrezim - 15, Май, 2014, 02:02:45 PM
От 'де мога да я намеря тая фигурка?
В ebay, едва ли я има някъде другаде. Аз от там я взех.

Nathrezim

Цитат на: Qui-Gon Jinn - 15, Май, 2014, 05:29:09 PM
Благодаря, но главата на самия клонинг е малко калпава горе и шлема може да се махне много лесно, което ме вбесява.
В ebay, едва ли я има някъде другаде. Аз от там я взех.
Ако случааааааааайно решиш да се разделиш с нея, моля пиши ми. :)

Qui-Gon Jinn

Цитат на: Nathrezim - 17, Май, 2014, 05:21:50 PM
Ако случааааааааайно решиш да се разделиш с нея, моля пиши ми. :)

Сега видях, че я има и в  bricklink на по-добра цена: http://www.bricklink.com/search.asp?q=clone%20lieutenant

vaseto_lego

mamun

От много време се каня да пиша в тази тема. Годината е първа за мен и се сдобих с дооооста Lego City сетове, които надали са интересни за повечето от вас .
http://brickset.com/sets/ownedby-mamun
За два по различни сета обаче не мога да не се похваля, защото са ми много любими и доста време ги дебна :

IRadev

Скоро не съм се разписвал, но сега ще обобщя последните месеци.

Чуден сет за фигурки - уникални униформи, новите револвери и оръдие. Само хубави работи.

Този сет ме изненада приятно, взех го заради фигурката, но с 95 части си играх доста докато го сглобя. Чудесен дизайн.

Още един чуден сет за фигурки, дори и дроида не толкова лош, колкото изглежда на кутията.

добро попълнение към митологичните колекционерски фигурки.

и два повода за гордост

какво е армия без офицери ?!?

Събран само с нови части и оригинални цветове. Единствено духчето ми убягва.
Има и допълнение към него, но не съм го снимал още.
Фен на всякакви Lego замъци и Star Wars Clone Wars
Колекция - Brickset
Снимки Flickr
SPACESHIP!!!

Ilianski

Ето с какво се прибрах доволен от бо хоби днес. Понеже бях в София, нямаше как да не го посетя.  ;D

Илиян Николов

Ubercharger

:D с голямо закъснение, но най-накрая се сдобих с Parisian Restaurant

От четирите сета от серията Модулни сгради, които имам, ресторантът е най-детайлният и изпипан модел . Строенето му е доста по-лесно и бързо от Town Hall и Pet Shop, но поне не е толкова еднообразно и скучно, даже досадно както при Grand Emporium.  :-\ Малко съм разочарован от факта, че в комплекта има 3 дефектни части от един и същи вид (стъкло за прозорец - с грозна драскотина посредата)  :-[

mrcastle

Честито! Аз също бих искал да си го взема някой ден. Да е бързо е добре, че иначе отнема цял ден и да е приятно през цялото време също. Моите са 2 засега Pet Shop и Grand Emporium. Може би досадно строителство на моменти, но пък крайния резyлтат си заслyжава. ;)

IRadev

Фен на всякакви Lego замъци и Star Wars Clone Wars
Колекция - Brickset
Снимки Flickr
SPACESHIP!!!

LEGOIsAll

Боби

Да се разпиша...разбира се неотваряни :)

vladoniki

Отдавна не бях писал тук. :) Ето какво пристигна преди малко при мен:

Вторият 9398 в моята колекция - чисто нов, само изваден от кутията, за по-добри транспортни разходи.

Интересното около придобиването на този сет е, че го получих в следствие на размяна със Стефан от Фентъзи Ленд през Бриклинк.  ;) Не знам дали някой е правил подобни размени, но пиша тук, като информация от моя опит.

mrcastle

Аз също не бях писал от доста време. ;) Ето го и сета, който си взех:

Нямам дyми, с които да го опиша страхотен сет. :)

vladoniki

Днес направих една бърза и спонтанна покупка, бих казал и на добра цена... 42030 - Volvo L350F Wheel Loader.  :P